› 
 › 
Pudra.com 20.06.2011

Kariyer seçiminde astrolojiden nasıl faydalanılır?

Doğru işte çalışmak en büyük şanssa eğer bu şansa nasıl sahip olunur? Bunun için astrolojiden faydalanılabilir mi? "Kariyer Seçiminde Astrolojiden Nasıl Faydalanılır?" programına katılarak bu sorunun yanıtını arayabilirsiniz.

Kişinin seçtiği meslek ve yaptığı iş hayatında en önemli kararlardan biridir. Doğru meslekte ve/veya işte çalışmak en büyük şanstır.

Kariyer seçiminde astrolojiden nasıl faydalanılır?
Peki bu şansa sahip olmak için astrolojiden faydalanılabilir mi? www.kadinlararasi.com bu konuda bir program hazırladı: "Kariyer Seçiminde Astrolojiden Nasıl Faydalanılır?"

Genellikle, ekonomik koşullara göre en iyi kazanç sağlayacağına inanılan mesleklere doğru yönelim gösteririz. Ya da günün şartlarına göre popüler meslekler tercih edilebilir. Oysaki bu bakış açısıyla seçilen meslek kişi için yanlış olabilir. Mesela büyük bir müzik yeteneği olmasına rağmen mühendislik okumayı seçen pek çok kişi vardır. Ya da satış ve pazarlama alanında başarılı olma şansı yüksek olan bir kişi, masa başında muhasebecilik yapmaya zorlanarak mutsuz olur.

Aslında çocukların hayatın ilk yıllarında, bir uğraşı alanına yönlendirilmeleri genellikle ebeveynlerin kararıyla gerçekleşir. Ebeveynler elbette, çocuklarının ileriki yaşamında ekonomik olarak rahat edebileceği, saygınlığı yüksek bir meslek seçmesini arzu eder. Bazen de kendisi için isteyip, elde edemediği mesleği çocuğunun yapmasını ister.

Pek az kişi kendi ruhunu tatmin edecek, yeteneklerini gösterme imkanını elde edecek bir meslek seçebilir.

İşte astroloji haritası kişinin kariyer seçiminde önemli bir yol gösterici olabilir.

Kişinin doğum anına ve doğum yerine göre çıkartılan, gökyüzünde gezegenlerin dizilimini gösteren astroloji haritası, kişinin hayatı boyunca taşıyacağı potansiyel enerjileri anlatır. Bunları hayata geçirmek biraz da kişinin kendisine kalmıştır.

Bu konuda farkındalık sahibi olmak çok önemli kazançtır. Bu bilinçle yola koyulmak kişinin belki de uzun yıllarını yanlış bir alanda kaybetmesinin önüne geçer.

"Kariyer Seçiminde Astrolojiden Nasıl Faydalanılır?" eğitim tarihi:
5 Temmuz 2011 Salı
Saat: 14.00-17.00
Saat: 19.00-22.00

Ayrıntılı bilgi için: www.KadinlarArasi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER