› 
 › 
Pudra.com 11.12.2012

Marka 2012 Konferansı başlıyor!

İş dünyasının yenilikçi ve dinamik etkinliği olan Marka Konferansı, 13-14 Aralık tarihlerinde Swissôtel'de gerçekleşecek. Konferansa dünyaca ünlü konuşmacılar katılacak.

Fikir liderleri ve marka liderlerinin buluşma platformu Marka Konferansı 13-14 Aralık’ta Swissotel’de düzenlenecek. Konferans kuruluşu Yürekli tarafından aralıksız düzenlenen ve 11 yıldır Yapı Kredi World ana sponsorluğunda gerçekleşen Marka Konferansı’nın bu yılki konuşmacılarını duyurmak için 10 Aralık’ta Bebek Kitchenette’de bir basın toplantısı yapıldı.

Marka 2012 Konferansı başlıyor!
Soldan sağa: Tom Aikens, Ayşegül Yürekli Şengör, BJ Cunningham, Nazan Somer Özelgin, Levent Büyükuğur.

Marka Konferansı’nın bu yılki en heyecanlı sunumlarından birini gerçekleştirecek olan iki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü aşçı Tom Aikens’ın da katıldığı toplantı, Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör’ün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya Aikens’ın yanı sıra Yapı Kredi Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı & İcra Kurulu Üyesi Nazan Somer Özelgin, Marka Konferansları Moderatörü BJ Cunningham ve The Doors Grubu Kurucu Ortağı Levent Büyükuğur katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, Marka 2012 Konferansı’nda dünyaca ünlü konuşmacıları ağırlayacakları için çok heyecanlı olduklarını belirterek, bu yıl 1000’in üzerinde katılımcının olacağını söyledi. Şengür konuşmasına şöyle devam etti:

“Marka konferanslarının en büyük güçlerinden biri sponsor desteğidir. Ana sponsorumuz Yapı Kredi World, 11 yıldır bize büyük bir destek veriyor. Marka Konferansı Yapı Kredi World’ün desteği sayesinde bu kadar güçlendi. Bu yıl yine çok önemli konuklarımız var. MARKA 2012’nin açılış konuşmasını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yapacak. Sayın Bakan, 'İstanbul Markası ve Avrupa İçin Değeri' başlıklı konuşmasına yoğun programına rağmen büyük bir titizlikle hazırlanıyor. FEED projesinin yaratıcısı Lauren Bush Lauren, diğer bir önemli konuğumuz. Lauren Bush Lauren konuşmasını, 'FEED'le Hayata Katkı – Doğa Dostu Tasarım & Sosyal Sorumluluk' başlığı altında yapacak. Yürekli olarak biz de dünyadaki aç çocuklara yardım etmek için kurulan FEED projesine destek olduk. Lüks moda markası Amanda Wakeley’nin sahibi ve yaratıcısı Amanda Wakeley, markasının bundan sonraki stratejik adımını ilk kez Marka Konferansı’nda açıklayacak. Lüks saat markası Hublot’nun arkasındaki dahi Başkan Jean-Claude Biver, 'Hollywood Yıldızları'nın ajansı Finch & Partners'ın Başkanı Charles Finch ve daha birçok konuşmacı 13-14 Aralık’ta bizlerle birlikte olacak.”

Yapı Kredi Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, İcra Kurulu Üyesi Nazan Somer Özelgin de basın toplantısında bir konuşma yaptı. Özelgin şunları söyledi:

“11 yıldır Marka Konferansı’nın ana sponsoru olarak her yıl aynı heyecanı ve gururu yaşıyoruz. Marka Konferansı, her yıl değerli konuşmacılarla ufkumuzu açan bir etkinlik oluyor. Biz de sponsorluğumuzu sürdürerek Marka Konferansı’nın misyonunu ne kadar desteklediğimizi ve inandığımızı gösteriyoruz. Türkiye’nin lider kredi kartı markası olarak Marka Konferansı gibi önemli bir etkinliğin ana sponsoru olmamız hiç şaşırtıcı değil.”

26 yaşında iki Michelin yıldızı kazanmak gibi az görülecek bir başarı yakalamış olan ünlü baş aşçı Tom Aikens ise toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’ye her geldiğinde sıcak bir ortamla karşılaştığını belirterek konferansı heyecanla beklediğini söyledi. Tom Aikens’ın 13 Aralık’taki sunumu “Kişisel Yeteneğe Dayalı Marka Gücü” başlığı altında olacak. Sunumunu, ortağı Doors grubunun Kurucu Ortağı Levent Büyükuğur’la birlikte yapacak olan Tom Aikens’ın bir de sürprizi var. Levent Büyükuğur ve Tom Aikens Marka 2012 sahnesinden özel bir yemek tarifini uygulamalı olarak izleyicilere anlatacak.

İstanbul Doors Group’un Kurucu Ortağı Levent Büyükuğur, Marka Konferansı’na sponsor olma gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Londra’da bir restoran açmak istediğimiz bir dönemde Tom ile yollarımız keşişti. Tom Aikens grubunun çoğunluk hissesini grubumuza dahil ettik. Eylül ayında Tom’s Kitchen markasını İstanbullular'la buluşturacağız.”

Marka konferanslarının 13 yıldır değişmeyen moderatörü olan BJ Cunningham ise konferansın her yıl çıtayı biraz daha yukarıya taşıdığını belirtti. BJ Cunningham programda yine çok önemli konuşmacıların olduğunu söyledi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER