› 
 › 
03.10.2016

Tory Burch'ten hayatınızı değiştirecek kariyer tavsiyeleri

Modanın dahisi olarak anılan Tory Burch, milyarder bir CEO olma yolunda kazandığı deneyimlerden yola çıkarak başarılı olmanın sırlarını açıklıyor.

Kariyerine henüz yeni başlayanlar için CEO Tory Burch, imrenilen bir başarı figürü olarak gözükebilir. Ne de olsa ünlü moda dahisi mutfağında giysi tasarlamakla başlayıp 3.5 milyar dolarlık dev bir işletme haline gelmeyi oldukça kısa bir dönemde başardı. Ama Burch her zaman o bildiğimiz korkusuz ve kendinden emin lider değidi. LinkedIn yönetici müdürü Daniel Roth’la yaptığı ropörtajda Burch, çalışan kadınlara negatif bir imaj yüklediğinden dolayı kariyerine ilk başladığı zaman hırs kelimesinden uzak durduğunu itiraf ediyor.

Tory Burch'ten hayatınızı değiştirecek kariyer tavsiyeleri
Getty Images Turkey

İşte başarılı CEO’dan hayatınızı değiştirecek 3 önemli kariyer tavsiyesi…
 

Hırslı olmaktan korkmayın

“Kariyerime başladığımda hırs kelimesini kullanmaktan kaçındım. Hırslı kadınlara yüklenen negatif çağrışımlar var ve bence hırslı olmaktan gurur duymayı başarmalı, bundan çekinmemeliyiz. Tabii eğer yapmak istediğimiz buysa,” diyor Burch. “Bu kişisel bir yolculuk ve herkes bu kararı kendi adına alabiliyor olmalı.”
 

Kendi değerlerinizi yansıtan bir çalışma ortamı yaratın

“Eğer muhteşem bir çalışma ortamına sahipseniz, muhteşem işler yaratabilirsiniz. Ofisteki çalışanlarla çok fazla vakit geçiriyoruz, artık onlar benim ikinci ailem” diye devam ediyor. “Kadınları destekleyen, istikrarlı, dürüst, içten ve temel değerlere sahip bir çalışma ortamı bulmak benim için bir gereklilik.”
 

Tutkuyla körüklenmiş bir kariyer oluşturun

“Birçok kişinin girişimci olmak istediğini söylediği halde hiçbir fikir ya da ürün yaratmamış olmasına hayret ediyorum.” diyor Burch. “Tutkularınız ve hedeflerinizle başlayın. Kaçınılmaz olan mücadelenizde sizi yönlendirecek bir tutkuya ihtiyacınız var. Ve öncelikli olarak işinizde pişmeyi unutmayın. Her iş tecrübem bana sıkı çalışmanın ve azmetmenin kıymetini öğretmesinin yanı sıra ne çeşit bir lider ve iş kadını olmak istediğimi keşfetmemi sağladı.”

Ropörtajın tamamına LinkedIn'den ulaşabilirsiniz.

​mydomaine.com


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Başarılı kadınların 10 özelliği
Başarının sırrı nedir sizce? Cevabı bulmak zor ama başarılı kadınların sahip olduğu ortak özellikler cevabı bulmamızda bize yol gösterebilir.

Gerçekten seveceğiniz işi nasıl bulursunuz?
Yaptığınız işten memnun değilseniz kariyer değişikliği yapma vaktiniz gelmiş olabilir. İşte seveceğiniz yeni işi bulmak için yapmanız gerekenler.

Nasıl kendi işinizin patronu olursunuz?
Başarılı bir girişimci olmak için Pudra.com’un önerilerini dikkate alarak kendinize bir yol çizebilirsiniz.

İş hayatında kadınlar zayıf ya da yırtıcı olmak zorunda mı?
Psikoterapist Deniz Aktosun, kadınlara iş hayatındaki zorluklarla baş etme yollarını açıklıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER