30.12.2022

2023 için yepyeni bir sayfa açın!

2023 için yepyeni bir sayfa açın ve yeni yılda sil baştan yenilenin! İşte yenilenmek için adım adım uygulayabileceğiniz yöntemler...

Yeni yıl; yeni başlangıçlar ve yeni planlar yapmak ayrıca yeni adımlar atıp yeniden yaratmak için bir milat. Bu yıl hayatınızın en mükemmel yılını yaratmanız zannettiğiniz kadar zor değil. Peki nasıl? İşte adım adım 2023 için açacağınız yeni sayfayı güzelliklerle doldurmanın ve yeni yılda yepyeni bir siz yaratmanın yolları!

2023 için yepyeni bir sayfa açın!

Evrenle yeni bir kontrat yapın!
Her yeni gün yeni kararlar almak için yeni başlangıçlar yapmak için yeni bir şanstır. İşte size fırsat. Yeni bir milat, boş bir sayfa. Evrenle eski kontratınızı unutun ve yepyeni bir kontrat yapın. Eskisini çöpe atın. Eskiden yaşadıklarınızı ve yapamadıklarınızı unutun. Hepsini!

Kendinizi sevin ve şevkat gösterin! 
Önce kendinizi sevin ki insanlar da sizi sevsin. Hiçkimse kendini sevmeyen birini sevmez. Onun için öncelikle kendinizi sevmeli, özsaygı ve özşevkat üzerine çalışmalısınız. Bu, ne megolamanlık ne egoistlik demek. Kendinize karşı şevkatli olmazsanız, bir başkası da size aynı şevkati göstermez.

Yeni yılda yeni bir sayfa açın 
  • 2023 için kendinize yeni bir defter edinin ve 2023'te kendinizden ve hayattan neler beklediğinizi yazın. İstediğinizi dileyin, istediğinizi çizin, dileklerinizi resimleyin.
  • Yeni sayfalarınızda geçmiş yıllarda kullandığınız olumsuzluk içeren kelimeleri kullanmaktan kaçının.
  • Kin, kırgınlık, intikam gibi kelimelerden uzak durun, onları dağarcığınızdan silin.
  • Yaşananlar yaşandı ve bitti. Artık geçmişle hesaplaşmayı bırakın.
  • Artık tek bir gündeminiz olsun, bugün! Elinizdeki günü en iyi şekilde kullanmaya bakın.

Pişmanlıklarınızdan arının 
  • Daha önce hata yapmış olabilirsiniz. Artık kendinizi bağışlama zamanı. Zira geçmişe takılıp kalmak kimseyi ileriye götürmez.
  • Geçmişten alabileceğimiz tek şey, hatalarımızdan aldığımız derslerdir.
  • Güzel hatıralarınızı cebinize koyun, hatalarınızdan çıkardığınız derslerinizi unutmayın ve gelecekte yapmanız gerekenlere odaklanın. Daha geriye takılmayın.
  • Geçmişi sadece bizim bugünümüze ve geleceğimize rehberlik olsun diye kullanın.
  • Kendinizi geçmişte yaptıklarınızdan dolayı eleştirmekten vazgeçin.
  • İleride aynı hataları yapmazsanız, gelecekte geçmişin bedelini ödemeye devam etmezsiniz.
  • Gerçek olan şimdidir. Elimizdeki her günü mükemmel kullanırsak, her gün daha mükemmel bizi yaratırsak 2023 de bizim yılımız olur.

Daha net olun 
Taleplerinizde net olun. Hedefleriniz belli olsun, her günü pozitif kullanın. Bunun için öncelikle araştırmaya, bilime ve bilgiye açık olun.

Hem kendinizle hem de çevrenizle barışın!  
  • Yaptığınız hatalardan dolayı kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Bugüne odaklanın
  • Bugün her şeyi yeniden kurmanız için sana verilmiş bir şanstır. Her gün sizin için yeni bir şans gelir, her gün oyun yeniden başlar, sahne yeniden düzenlenir.
  • Kurulan sahnenin istediğiniz gibi olması için siz de hayalinizdeki sonucu almaya hazır kişiyi yaratın. Çünkü başrol sizsiniz.
  • Bu nedenle kendinizle barışın ve bugün olmak istediğiniz kişiyi yaşayın

Başarmak için sabır gösterin!

Hiçbir başarı iki günde gelmez. Yeni kararlarınızı uygulamaya geçmek, hamlelerinizi sürdürmeniz ve sabretmeyi bilmeniz gerekiyor. Bugüne kadar geldiğiniz noktayı iyi bir şekilde anlarsanız, gitmek istediğiniz hedefe de hemen ulaşmanın o kadar kolay olmayacağını, bunun için istikrarlı olmanız gerektiğini de bilirsiniz.

İki günde ne ideal kilonuza gelebilir ne de hayalini kurduğunuz aşka ulaşabilirsiniz. Bunun için sabırlı olmanız, kararlarınızdan dönmemeniz gerekiyor. En basit örnekle, 21 gün kuralını anımsayın. 

Hayat bir maraton. Düşmek de var, çamura bulanmak da.. Ama yılmadan koşmaya devam etmek gerekiyor. Yaşam, bir uzun mesafe koşudur. Kazananlar ise hırslarına yenilmeden kararlı olanlar, savaşmayı bilienler ve istekli olanlardır.

Radikal kararlar almaktan korkmayın 

Her gün aynı şeyi yaparak hayatın size yeni bir şey vermesini, yeni bir şey olmasını bekleyemezsiniz. Bu nedenle eğer hayatınıza yeni bir şeylerin katılmasını istiyorsanız, yaşamınızın değişmesini istiyorsanız, siz de yeni bir şeyler yapmalısınız. Bu nedenle kendinizi, günlük yaşamınızı yeniden düzenlemekten kaçınmayın, gerektiğinde revizyon yapın.

Bilinçaltınızı yönetin 
  • Yaşamınızın farklı bir yöne gitmesini istiyorsanız, vücudunuzdaki 50 trilyon hücre ile de barışmanız gerek. Kendinizle barıştığınızda, hem bedensel hem de zihinsel olarak yaşama karşı en büyük orduya sahip olursunuz.
  • Kendinizle düzgün ve doğru iletişimi kurabilirseniz o zaman onlardan idealininizdeki sizi yaratmak için destek alabilrsiniz.
  • Yaşamınızı siz değil, bilinçaltınız yönetiyorsa, profesyonellerden destek almaktan kaçınmayın. Geçmişte kalan şeyleri geçmişte bırakmak için adım atın.

Kendinize inanmaktan vazgeçmeyin! 
Bu hayatta başınıza bazı kötü şeyler gelmiş olabilir. Ancak iyilikler de var ve bunları tek başınıza siz yaptınız. Bu nedenle kendinize inanmaktan vazgeçmeyin!

Pudra.com size harika bir 2023 diliyor!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER