27.12.2010

Bosch yeni yıl dileklerini topluyor

Bosch yeni yılı hayallerinizi 'süsleyecek bir kampanya ile karşılıyor. Yeni yıldan ne dilediğinizi Bosch’un 2011 Dilek Bulutu’na ekleyin, çekilişe katılıp 50 TL değerinde hediye çeki kazanın!

“Her yeni yıl beraberinde yeni beklentiler getirir. Kimimiz evlilik hayali kurar, kimimiz terfi. Kimimiz takımının şampiyonluğunu arzu eder, kimisi ise yeni bir iş… Peki ya siz yeni yıldan neler bekliyorsunuz?”

Bosch yeni yıl dileklerini topluyor

İşte Bosch’un yeni bir interaktif uygulaması olan 2011 Dilek Bulutu’nun web sitesi sizleri bu cümlelerle karşılıyor. “2011 yılı için bizim tek dileğimiz sizin tüm dilekleriniz” diyen Bosch, Dileginizdilegimiz.com web sitesi ile herkesin dileklerini bir araya getiriyor. Sadece dileklerinizi toplamakla kalmıyor, katılımcılar arasında yapılacak çekilişle 100 şanslı üyeye, 50 TL tutarında Bosch Ev Aletleri hediye çeki kazanma şansı da veriyor.

İçinde binlerce kişinin paylaştığı dilekleri barındıran Bosch 2011 Dilek Bulutu, internet platformundaki klasik yeni yıl kutlama mesajlarına farklı bir alternatif sunuyor. Binlerce kullanıcının yeni yıla dair beklenti ve özlemlerinden oluşan dilek bulutunda, kullanıcılar mouse’larının ileri - geri hareketleriyle ilerleyebiliyor, istedikleri dileğe tıklayarak dilek sahiplerini görebiliyor ve dileklerini paylaşabiliyor.

Tabii ki eski yılla birlikte sona erecek olan kampanyaya katılmak isteyenlerin tek yapması gereken; www.dileginizdilegimiz.com adresine girerek, yeni yıla dair en az bir, en fazla üç dileğini paylaşmak.

Biz pudra.com olarak, yeni yılda okurlarımızla nice keyifli içerikler paylaşmayı diledik! Şimdi sıra sizde… Şunun şurasında dört gün kaldı; acele edin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER