@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.08.2015

Kendinizi sevmeyi öğrenmenize yardımcı olacak 12 öneri

Dünyada binlerce insanın hayatını değiştiren şifacı Louise Hay, tüm problemleri çözebilecek tek bir şey olduğunu söylüyor: Kendinizi sevmek. Louise Hay'ın kendinizi sevmek için 12 önerisini Pudra.com'da okuyun.

Bütün problemleri çözebilecek tek bir şeyin olduğunu fark ettim, kendimizi sevmek. İnsanların kendilerini daha fazla sevmeye başladıklarında hayatlarının ne kadar iyiye gidebileceğini görmeleri inanılmaz. Daha iyi hissederler. İstedikleri işe sahip olurlar. İhtiyaçları olan parayı kazanırlar. İlişkileri ya gelişir ya da kötü giden ilişkileri biter ve yenileri başlar. Kendini sevmek muhteşem bir maceradır, uçmayı öğrenmek gibidir. İstediğiniz an uçabileceğinizi hayal edin. Ne kadar heyecanlı olurdu! Hadi, şimdi kendinizi sevmeye başlayın.

Kendinizi sevmeyi öğrenmenize yardımcı olacak 12 öneri

Kendinizi sevmeyi öğrenmenize yardımcı olacak 12 öneri:

1. Eleştirmeyi bırakın
Eleştirmek hiçbir şeyi değiştirmez. Kendinizi eleştirmeyi reddedin. Kendinizi nasılsanız öyle kabul edin. Herkes değişir. Kendinizi eleştirdiğinizde değişimleriniz olumsuz yönde gerçekleşir. Kendinizi kabul ettiğinizde ise olumlu yönde değişirsiniz.

2. Kendinizi affedin
Geçmişinizi unutun. O zamanlar sahip olduğunuz algılayış ve bilgiyle yapabileceğinizin en iyisini yaptınız. Artık büyüdünüz ve değiştiniz; ve farklı bir hayat yaşıyorsunuz.

3. Korkmayın
Kuruntularınızla kendinizi korkutmayı bırakın. Bu, yaşamınızı devam ettirmek için kötü bir yol. Aklınızda, size keyif veren ve korkularınızdan sıyrılmanızı sağlayacak bir resim bulun.

4. Nazik ve sabırlı olun
Kendinize nazik davranın. Düşünmenin yeni yollarını ararken kendinize karşı sabırlı olmayı öğrenin. Kendinize çok sevdiğiniz birine davrandığınız gibi davranın. Çünkü siz çok değerlisiniz.

5. Zihninize karşı nazik olun
Kendinizden nefret etmek aslında kendi düşüncelerinizden nefret etmeniz demektir. Kendinizden, düşüncelerinizden dolayı nefret etmeyin; düşüncelerinizi değiştirin.

6. Kendinizi övün
Kendinizi eleştirmek ruhunuzu incitir, övgü ise güveninizi yerine getirir. Kendinizi övebildiğiniz kadar övün. En ufak şeyi bile ne kadar iyi yaptığınızı kendinize hatırlatın.

7. Kendinizi destekleyin
Kendinizi desteklemenin yollarını bulun. Arkadaşlarınıza ulaşın ve size yardım etmelerine izin verin. İhtiyacınız olduğunda yardım istemek güçlü olmaktır. Mutsuz anlarınızda yanınızda birilerinin olması yalnız olmadığınızı hatırlamanızı sağlar.

8. Olumsuz yanlarınızı sevin
Onları, bir ihtiyacınızı karşılamak için yarattığınızı kabul edin. Artık, o ihtiyacınızı karşılamak için yeni ve pozitif yollar buluyorsunuz. Yani, eski ve negatif yönlerinize 'hoşçakal' diyebilirsiniz.

9. Vücudunuza iyi bakın
Beslenmeyi öğrenin. Vücudunuzun ideal enerjisine kavuşması için ihtiyaç duyduğu besinleri alın. Egzersiz yapmayı öğrenin. Nasıl bir egzersiz size keyif verir? Vücudunuz tapınağınız, onu sağlıklı bir şekilde besleyin ve ona iyi bakın.

10. Aynayla çalışın
Gözlerinizin içine bakın. Kendinize duyduğunuz sevgiyi gösterin. Aynaya bakarken kendinizi affedin. Aynaya bakarken ailenizle konuşun. Onları da affedin. Günde en az bir kez kendinize "Seni seviyorum, seni gerçekten seviyorum" deyin.

11. Kendinizi sevin, şimdi!
Daha iyi olana, kilo verene, yeni bir iş ya da ilişki bulana kadar beklemeyin. Hemen şimdi kendinizi sevmeye başlayın ve yapabildiğinizin en iyisini yapın.

12. Eğlenin
Çocukken keyif aldığınız şeyleri hatırlayın ve onları hayatınızla birleştirin. Yaptığınız her şeyden keyif almanın bir yolunu bulun. Yaşamanın güzelliğini hissettiğinizi gösterin. Gülümseyin. Kahkaha atın. Mutlu olduğunuz zaman evren de sizinle beraber neşe dolacak!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER