@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.01.2012

Minik Sevgilim

Bu aralar yeniden aşık oldum. Aşkım bu sefer kesin karşılıklı, birbirimizi koşulsuzca seviyoruz. Minik sevgilimle ilgili olan her şey mükemmel, O mükemmel.

Bu aralar yeniden aşık oldum.

Minik Sevgilim
Saba Deniz ve minik sevgilisi Eva Deniz...

Aşkım bu sefer kesin karşılıklı, birbirimizi koşulsuzca seviyoruz. Her an el ele göz gözeyiz. O kimi gece aniden büyük bir özlemle uyanıp, ağlamaya başlıyor. Bense zaten yarı uyanık halde, onu özlemle kucaklamayı bekliyor oluyorum. Bazı akşamlar sabaha kadar kucak kucağa uyuyoruz. Bir gün bize birbirimize doymaya yetmiyor. O sebeple geceleri de buluşma saatlerimize katıyoruz. Güneşin ilk ışıklarını birlikte karşılıyoruz.

Birbirimize hayranız.

Ben onu o ise beni taklit ediyor. Her yaptığına bayılıyorum. Ben onun gibi saf ve katıksız olmaya çalışırken, o ise benim yaptıklarımı kendine rol modeli alıyor. Hatta benim kıyafetlerimi giymeye , benim takılarımı takmaya, benim çantalarım kolunda yürümeye çalışıyor.

O hayatıma girdiğinden beri aslında benim sıfatını bir tarafa bıraktım. Herşey bizim olmaya başladı. Onunla genişlediğimi, anı daha iyi değerlendirdiğimi hissediyorum.

Kelimelere ihtiyaç duymadan kelimelerin ötesinde anlaşıyoruz.

Aramızdaki sevgi bağı öyle güçlü ki, kimi zaman onun bana söylediklerini kelimelere ihtiyaç kalmadan duyuyorum. O ise büyük bir gayretle her gün kelime dağarcığına yeni kelimeler ekliyor. Ve her gün bunları bana söylemek için heyecan duyuyor.

Onun olduğu yerde sanki zaman duruyor.

Birlikte olduğumuz zamanlarda o kadar çok şey oluyor ki, onun hızına yetişmeye çalışıyorum. Geçen saniye onun yanında bin yıl öncesi gibi, gelecekse şu an için düşünmeye gerek olmayan bir zaman, onunla olduğum an öyle değerli ki, geçmiş ve geleceği düşünerek vakit kaybetmiyorum.

Minik sevgilimle ilgili olan her şey mükemmel, O mükemmel.

Onu koşulsuzca seviyorum.

Koşulsuz sevgiyi doya doya yaşamanız, hissetmeniz dileğiyle.

Sevgiyle yazdım,
Saba Deniz
Yaşam Koçu

Pudra.com öneriyor...
Saba Deniz'in Uzun bir aradan sonra 'Merhaba' yazısını okudunuz mu?

Saba Deniz'in Pudra'da yayınlanan sevgi, iletişim, gelişim, farkındalık gibi yaşamımızda önemli yeri olan konulardaki diğer yazılarını görmek için buraya tıklayınız...



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER