› 
 › 
Pudra.com 06.09.2012

Ağır kitap taşıma reeder2 ile son buluyor

Artık ağır kitap taşıma derdi bitiyor. Çünkü artık hayatımızda e-kitap var. Hafifliği, göz yormayan ekranı, MP3 çalma ve kablosuz internet gibi özellikleri bulunan yei e-kitap modeli reeder2, kitap tutkunlarının yeni gözdesi olacak.

reeder markasının yeni modeli reeder2, dokunmatik e-ink ekran, kablosuz internet bağlantısı, MP3 çalma, RSS reader ile online yayın takibi ve 5 dilde dokunmatik sözlük gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Ağır kitap taşıma reeder2 ile son buluyor

Kitaptan okur gibi…
reeder2’nin en önemli özelliği göz yormayan ekranı. E-ink (e-mürekkep) adı verilen bu ekran teknolojisi, bilgisayar, tablet ve cep telefonlarında bulunan LCD ekranların aksine, kağıttan okuma etkisi yaratarak gözlerin bozulmasını engelliyor. reeder2 sahipleri, binlerce kitabı yalnızca 240 gram içinde taşırken, kitap sayfasından okumanın da keyfini yaşıyor. Üstelik e-ink ekranın okuma hızını ve konsantrasyonu artırdığı da bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.

Okurken sayfalara not alma, ayraç koyma, satırların altını çizme gibi ritüellerinizi devam ettirebileceğiniz reeder2 ile okurken, aklınıza takılan bir konuyu internette araştırabilir ya da yabancı dildeki bir kelimenin üzerine dokunarak anlamını görebilirsiniz.


Daha ucuza, daha çok kitap
E-kitap, bilginin kitlesel yayılımını artırıp hızlandırma anlamında matbaadan dahi daha etkili bir buluş. Üstelik kitapların okura ulaşma süreçlerini kısaltarak, kitap etiketlerine yansıyan basım, depolama, taşıma maliyetlerini ortadan kaldırıyor. Ayrıca kağıt tüketimini sınırlandırarak doğayı korumaya yardımcı olan reeder2 kullanıcıları, cihazın 10 güne varan şarj ömrü sayesinde enerjiyi de verimli kullanmış oluyor.

Çevreci, yenilikçi ve ekonomik reeder ürünleri Teknosa, Bimeks, Electroworld, Metro, Tesco, D&R, Remzi Kitabevi gibi Türkiye çapındaki zincirlerde ve online alışveriş sitelerinde satılıyor. reeder2’nin satış fiyatı 329 TL.

Reeeder.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER