› 
 › 
Pudra.com 07.03.2012

Cenevre Otomobil fuarında kadınların gözdesi: Citroën DS3

Bugün başlayan 82. Cenevre Otomobil Fuarı’nın en dikkat çeken modellerinden biri kadınlar için tasarlanan Citroën DS3 oldu.

Otomotiv sektörüne yönelik en önemli fuarlardan biri olan ve bu yıl 82. kez kapılarını açan Cenevre otomobil Fuarı başladı. Bu yıl fuarda, yeni bir rekorla 180 yeni modelin dünya ve Avrupa prömiyeri gerçekleştirilirken, fuarda 80 farklı ülkeden gelen 260 katılımcı yeni ürünlerini sergiliyor.

Cenevre Otomobil fuarında kadınların gözdesi: Citroën DS3

Farklı ve radikal çizgileri ile Citroën teknolojisinin yüksek donanımına sahip ve Citroën’in Premium segmentteki DS serisinin ilk üyesi olan ve kadınlara hitap eden otomobillerin başında yer alan Citroën DS3 fuarın dikkat çeken modellerinden.

2011 yılında dünyanın her yerinden kadın otomotiv editörleri tarafından belirlenen “Women’s World Car of the Year” ödülüne layık görülen Citroën DS3, özellikle estetik tasarımı ile kadın sürücülerin beğenisini kazanıyor.

Citroën DS3 gözalıcı ve kişiye özel benzersiz tasarım detayı ile de dikkat çekiyor. DS3 kullanıcıları kendi zevklerine göre aksesuarları ve aracın dış görünümünü kişiselleştirebiliyor. Tavan, aracın gövde renginden farklı olarak siyah, beyaz veya bordo olarak üç ayrı renkte sunuluyor. Jantlar ve vites topuzunun rengi isteğe göre kişiselleştirilebiliyor. Krom yan aynalar ve krom yan çıtaları DS’ün tasarımını zenginleştiriyor.

Citroën DS3 UltraPrestige, özel tasarıma sahip tamamen yeni renk kombinasyonları ve aksesuarları bünyesinde barındırıyor. Ultra Prestige versiyonu ayrıca özel 17’’ kömür grisi elmas efektli jantlar, bir spor rüzgarlık ve koyu renkli yan ve arka camlara sahip.

Citroën DS3 Ultra Prestige’in içerisinde ise, “saat kayışı” tasarımına sahip “Habana” özel deri döşemeleri bulunuyor. Bu tasarım, moda sektöründen esinlenilerek ve otomotiv üretiminde bugüne kadar görülmemiş bir şekilde DS3 Ultra Prestige için özel olarak tasarlandı.


Etiket: teknoloji, otomobil
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER