› 
 › 
Pudra.com 04.09.2012

Her şeyi hesaplayabilen internet sitesi

Kredi faizi hesaplama imkanı sunan; "ideal kilom ne kadar, vücut yaşım kaç, bebek sahibi olmaya hazır mısın?" gibi soruları yanıtlayan yeni nesil bir iletişim platformu kuruldu. Adı, Hesaplabakalim.com.

Yeni internet sitesi Hesaplabakalim.com insanların günlük hayatta ihtiyaçları olan ve merak ettikleri pek çok soruyu yanıtlamak için gerekli bütün hesaplama araçlarını geliştiren ve bu hesaplama araçlarını kampanya olarak markalar için kurgulayan yeni nesil bir iletişim platformu.

Her şeyi hesaplayabilen internet sitesi

Hesaplama araçlarına her kanaldan ulaşılabiliyor. Youtube videoları gibi, internette her yere yerleştirilebiliyor ve markaların insanlara ulaşması için iletişim kampanyası olarak tasarlanabiliyor. Şimdiden 250'den fazla hesaplama aracı ile yüzbinlerce kişiye yardımcı oluyor.

İnsanlara kredi faizi hesaplama, evimin değeri ne kadar gibi ihtiyaçları olan hesaplamaları en kolay şekilde yapabilecekleri, ideal kilom ne kadar, vücut yaşım kaç, bebek sahibi olmaya hazır mısın gibi merak edebilecekleri ya da Twitter hesabımın değeri ne kadar, gelir seviyesinde Türkiye sıralamasında neredeyim gibi ilgilerini çekebilecek çok çeşitli hesaplayıcılar sunuyor.

Hesaplabakalim.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER