› 
 › 
Pudra.com 28.07.2011

Lokasyon tabanlı sosyal ağ Phoneist yayında

Lokasyon tabanlı sosyal ağ Phoneist ile hem mobil cihazlar aracılığıyla hem de bilgisayar üzerinden check-in yapmak mümkün.

Lokasyon tabanlı sosyal ağ Phoneist, yayına başladı. HTML 5’i destekleyen tüm tarayıcılarda çalışan Phoneist, hem mobil cihazlar aracılığıyla hem de bilgisayar üzerinden check-in yapma olanağı sunuyor.

Lokasyon tabanlı sosyal ağ Phoneist yayında

Lokasyon tabanlı sosyal ağ Phoneist.com, yayına başladı. Dopdolu bir içerikle yayın hayatına merhaba diyen Phoneist, hem işletmeler hem de kullanıcılar için eğlencenin yeni adresi olmaya aday.

Phoneist nasıl çalışır?

Felsefesi “gez, keşfet, eğlen, kazan” olan Phoneist’te gezerken, bulunduğunuz yere check-in yapabilir, yeni mekanlar keşfedebilir, oyunlarla eğlencenin tadını çıkarabilir ve ödüller kazanabilirsiniz. Phoneist’le mekanlar hakkındaki ipuçlarını, yorumları ve favorilerinizi sosyal medyada arkadaşlarınızla anında paylaşarak üye işletmelerin sunduğu armağanların sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Phoneist’te puzzle ve görev oyunlarını tamamlayanlar için de çeşitli ödüller bulunuyor.

Eğlenirken puzzle ve görev oyunlarıyla kazanın

Phoneist, özel olarak geliştirdiği puzzle oyunuyla bir ilke de imza atıyor. Şehrin farklı noktalarına yerleştirilen puzzle parçalarının tamamlanmasıyla oluşan oyunun sonunda kullanıcıların kazanabileceği ödüller bulunuyor.

Sitede yer alan görev oyunlarıysa iki etaptan oluşuyor. İlk check-in yapıldığında “Keşfe Başla”, 10 farklı yere check-in yapıldığında ise “Kaşif” rozeti kullanıcıların profiline ekleniyor. Kullanıcıların Phoneist profilinde yer alan diğer bilgiler ise yapılan check-in’ler, yazılan yorumlar, favori mekanlar ve kazanılan görev rozetleri olarak sıralanıyor. Ayrıca kullanıcılar yaptıkları bir check-in’i diledikleri zaman Phoneist.com üzerinden silme imkanına da sahip.

Keşfederken kazanabileceğiniz Phoneist’in en önemli özelliklerinden biri de hem bilgisayar hem de mobil telefonlar üzerinden check-in yapma imkanını sağlıyor olması. HTML 5 teknolojisine göre geliştirilen Phoneist’te, Facebook ve Twitter bağlantıları da bulunuyor. Phoneist’e www.facebook.com/phoneist adresinden ulaşılabiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER