› 
 › 
22.07.2015

Selfie'lerde kusursuz çıkmanın formülü

Kimse kusursuz değil biliyoruz ama bu mükemmel selfie'lerinizin olmayacağı anlamına gelmiyor. Ufak dokunuşlarla selfie'lerinizi kusursuz bir görünüme kavuşturabileceğiniz FaceTune uygulamasının detayları Pudra.com'da.

86. Oscar Ödül Töreni'nden sonra çığ gibi büyüyen selfie akımına kapılmayan yok. Selfie çekmeyi herkes gibi biz de çok seviyoruz ve yüzümüzün ortasında çıkan bir sivilcenin muhteşem selfie'lere artık engel değil. Nasıl mı? Apple Store ya da Android Market'ten telefonunuza indireceğiniz kullanımı oldukça kolay FaceTune uygulaması ile...

Selfie'lerde kusursuz çıkmanın formülü

facetune smooth telefon uygulama mukemmel selfie

Herkesin yüzünde ufak tefek pürüzler ton farklılıkları ya da dönemsel olarak çıkan sivilceler olabilir. Ancak bu problemler sizi selfie çekmekten alıkoymayacak. Uygulamanın araçlarını kullanarak yüzünüzdeki ton farklılıklarını, sivilceleri giderebilir ve cildinizi pürüzsüz bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Eğer burnunuzun şeklinden rahatsızsanız, uygulama burnunuzu düzeltme bir fırsat bile veriyor size. Selfie'lerin baştacı olan gülümsemenizin daha parlak ve göz alıcı görünmesi için dişlerinizi de beyazlatabilirsiniz.

Selfie'lerde yüzünüzü nasıl pürüzsüz hale getirebileceğinizin uygulamalı anlatımı için videoya tıklayın.


FaceTune uygulamasının kullanımını, araçlarını, detaylarını görmek ve daha fazla uygulamalı videosunu izlemek için uygulamanın web sitesini inceleyebilirsiniz.
www.facetuneapp.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER