› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.06.2013

Ünlülerin bloglarını takip edin!

Sinema, moda ve müzik dünyasından pek çok ünlü hayatlarına dair özel detayları kişisel blog'larında paylaşıyor. Nereye gittiklerini, ne giydiklerini, neyi sevdiklerini öğrenmek için ünlülerin blog'larına bağlanın.

Son yılların en moda akımlarından biri blog yazmak. Ünlüler de kendi hayatlarını kişisel bloglarında sevenleriyle paylaşıyor. Kimi sadece ogün ne giydiğini yazıyor, kimi seyahatlerini. Pudra editörlerinin favorisi Gwneth Paltrow'un blog'u Goop. Okurlarına farklı konularda önerilerde bulunan ünlü isimlerin blogları gelin birlikte inceleyelim:

Ünlülerin bloglarını takip edin!



Gwneth Paltrow'un blogunda günlük hayatında yaşadığı her şeyi paylaşıyor ve okurlarına spor, yemek, seyahat gibi önerilerde bulunuyor. Ayrıca Paltrow'un blogunda giyimden güzellik ürünlerine, aksesuarlardan dekorasyon ürünlerine 'Goop' adını taşıyan ürünlerinin satıldığı online bir alışveriş köşesi de bulunuyor.Güzel yıldızın blog'una buradan ulaşabilirsiniz.



Blog'u olan ünlü isimlerden biri de şarkılarıyla müzikseverlerin gönlüne taht kuran Beyonce. Blogunda çoğunlukla hayatından karelere yer veriyor. Konserlerden günlük hayata Beyonce ile ilgili birçok fotoğrafı buradan bulabilirsiniz.



Olivia Palermo blog'unda çoğunlukla modayla ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Yeni çıkan markalar, yeni sezon ürünleri ve trendler hakkında sık sık post'lar koyuyor. Ayrıca seyahatlerini, farklı önerilerini ve yaşamında beğendiği şeyleri de paylaşıyor. 'Olivia’s Picks' adını taşıyan bölümde Palermo'nun farklı markalardan beğendiği ürünlerin doğrudan satışı yapılıyor. Ürünlere ve bloga buradan gözatabilirsiniz.



Miley Cyrus blog'unda hayranlarının yaptığı çalışmalara oldukça geniş yer veriyor. Sosyal medya paylaşımları, hakkındaki yeni haberler, geçmişten günümüze fotoğraflarının bulunduğu bir galeri ve videolarının bulunduğu siteyi buradan inceleyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER