Pudra.com 08.09.2011

Adidas'tan okul hediyesi

Okul alışverişinizi Adidas’tan yapmayı seçerseniz defter-kurşun kalem setinden oyuncu kartlarına, boya kalemi setinden yemek kutusuna yüzlerce hediyenin dağıtılacağı kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Adidas, yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanan öğrencileri cazip bir hediye kampanyası ile sevindiriyor. Konforlu bir okul yolculuğu için alışverişini Adidas’tan yapan öğrencileri birbirinden güzel hediyeler bekliyor. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek kampanyada Adidas mağazalarından 150 TL ve üzeri okul alışverişi yapanlar defter-kurşun kalem seti, su matarası, oyuncu kartları, boya kalemi seti, yemek kutusu ve mini backpack seçeneklerden birine sahip olacak.

Adidas, Sonbahar-Kış 2011 Koleksiyonu’ndaki ürünler ile okul yolundaki öğrencileri mutlu etmek için hazır. Spor ayakkabıdan eşofman takımına, klasik Adidas sırt çantalarından NBA temalı sırt çantalarına ve NEO etiketli rengarenk bir koleksiyona kadar birçok seçenek adidas mağazalarında okula hazırlanan öğrencileri bekliyor. adidas birbirinden şık ve teknolojik ürünleri ile öğrencilerin hayatına hem konfor hem dinamizm katıyor.

Adidas'ın okul koleksiyonundan ürünleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2