11.10.2011

Anne babalara rehber nitelikli kitap: "Doğal Ebeveynlik"

Bebeğinizi anlayarak büyütmenize yönelik bir rehber olan "Doğal Ebeveynlik" adlı kitap, A'dan Z'ye doğal ebeveynliğin esaslarını içeriyor.

Dr. William Sears ve Martha Sears’ın Doğan Kitap’tan çıkan “Doğal Ebeveynlik” adlı kitabı, bizi dizi kuraldan ziyade bir çocuk yetiştirme yöntemi olan doğal ebeveynliği konu alarak anne babalara yol gösteriyor.

Anne babalara rehber nitelikli kitap:

Doğal ebeveynlik akımının dünyadaki en önemli temsilcilerinden olan Sears çiftinin bu kitabı, çocuğunuzu tanımanın, onun kendini iyi hissetmesine yardımcı olmanın ve ebeveynliğin keyfine varmanın yöntemlerini sunuyor.


Dr. William Sears eğitimini Harvard Tıp Fakültesi’nde ve dünyanın en büyük çocuk hastanesi olan Toronto’daki SickKids Hastanesi’nde tamamladı. Hemşire olan Martha Sears aynı zamanda doğum koçu ve emzirme uzmanı. Dünyanın pek çok ülkesinde doğal ebeveynlik konusunda konferanslar veren, çeşitli dergilere ve internet sitelerine danışmanlık yapan Sears çiftinin yayımlanmış otuzdan fazla kitabı bulunuyor.


Doğal Ebeveynlik
Dr. William Sears-Martha Sears
Doğan Kitap
18 TL


Konuyla ilgili diğer haberimizi okumak için tıklayın
Doğal ebeveynlik nedir?
Dünyada doğal ebeveynlik akımının en önemli temsilcilerinden olan Dr. William Sears ve Martha Sears, "Doğal ebeveynlik, bir dizi katı kural değil, bir çocuk büyütme yaklaşımıdır" diyorlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER