pudra.com 11.12.2009

Bebek ve çocuklar için en güzel oyuncaklar

Bebeğinize, çocuğunuza en uygun, en güzel oyuncakları sizin için seçtik...

Bebeklere ve küçük çocuklara verilebilecek en güzel hediye oyuncaktır. Hem eğitici hem eğlenceli bir oyuncak her zaman çocukları sevindirir. Doğum günlerinde ve özel günlerde bebeklere ve çocuklara alabileceğiniz en güzel oyuncaklar pudra.com'da...

Dünyanın en büyük oyuncak üreticilerinden Mattel harika oyuncaklar yapıyor. Üstelik Türkçe de konuşan eğitici oyuncaklar… İşte bebeklere ve 2, 3, 4, 5 yaşına kadar çocuklara alabileceğiniz oyuncaklardan sizler için seçtiklerimiz:


Hediyelerin fotoğraflarını fiyatlarıyla birlikte görmek için galerimizi tıklayın



Fisher-Price Yağmur Ormanı Dönence: Tavana yansıttığı yıldızlar ve doğa şekilleri ile bebeklerin odasını rahatlatıcı ortama çeviren Yağmur Ormanı Dönence, klasik müzik ve ninniler ile bebeğinizin çok hoşuna gidecek. Peluş yağmur ormanı karakterlerinin dans ettiği dönence, bebeğiniz büyüdüğünde gece lambası olarak da kullanılabiliyor. (119,90TL-124,90TL)

Fisher-Price Eğitici Çay Takımı: Sevimli, gülen yüzlere sahip iki fincan, bir çaydanlık ve farklı şekillerden oluşan üç kurabiyesi ile Fisher Price Eğitici Çay Takımı, miniklerin çay partilerinin vazgeçilmezi olacak. Türkçe olarak sayıları, şekilleri, zıtlıkları ve nezaketi öğreten Fisher Price Eğitici Çay Takımı, miniklere keyifli ve eğitici anlar yaşatacak. (49,90TL-54,90TL)

Fisher-Price Eğitici Yumuşacık Arkadaşlar: Bebeğinizin şarkılar eşliğinde Türkçe olarak sayıları ve harfleri öğreneceği Eğitici Yumuşacık Arkadaşlar, miniklerin vazgeçilmez oyuncağı olacak. Çıkardıkları neşeli sesler ile coşku dolu bir eğlence imkanı sağlayan yumuşacık sevimli inek ve ördekle 6 ay ve üzerindeki bebekler eğlenceli vakit geçirecek. (34,90TL-39,90TL)

Fisher-Price Eğitici Dostlar Telefon: Bebeğinizin ipinden çekerek istediği yere götürebileceği Fisher-Price Eğitici Dostlar Telefon; Türkçe olarak sayıları, hayvanları ve hayvan seslerini eğlenceli bir şekilde öğretiyor. 1 yaş ve üzerindeki bebeklerin rahatlıkla çevirebileceği sayfaların bulunduğu Fisher-Price Eğitici Dostlar Telefon çıkardığı değişik hayvan isimleri ve sesleri ile eğlendirirken öğretiyor. (49,90TL-54,90TL)

Fisher-Price Eğitici Sandalye: Şarkı ve oyunlarla 1 yaş ve üzerindeki çocuklara Türkçe olarak alfabeyi, sayı saymayı, renkleri, şekilleri ve zıt anlamları öğreten Fisher-Price Eğitici Sandalye ayrıca bebeklerin diyalog kurma becerisini de geliştirmeye yardımcı oluyor. (139,90TL-144,90TL)



Fisher-Price Eğitici Ev: Interaktif oyun oynama imkanı sağlayan Fisher-Price Eğitici Ev, Türkçe olarak alfabeyi, sayıları, şekilleri, zıt anlamları ve renkleri bebeğinize öğretiyor. Kapının zili çalındığında bebeğinizi “hoş geldin” diyerek içeri alan Fisher-Price Eğitici Ev, günlük yaşamdan değişik faaliyetleri içeriyor. 14 farklı özelliği ile 24 farklı şarkı çalan oyuncak, miniklerin hayal kurma yeteneklerini geliştirmesine yardımcı oluyor. (249,90TL-254,90TL)

Fisher-Price Sevimli Gezegen Jumperoo: Renkli oyuncaklar, eğlenceli sesler ve müziklerle bebeğinizin görsel ve işitsel yetilerini geliştiren Fisher-Price Sevimli Gezegen Jumperoo bebeğinizi bütünüyle sararak güvenle oynamaya hazırlıyor. Tam tur dönen koltuğu sayesinde, bebekler konsoldaki beş farklı oyuncak bölümüne rahatça ulaşırken zıplama esnasında da asılı olan diğer oyuncakları yakalamanın heyecanını yaşıyor. (299,90TL-304,90TL)

Fisher-Price Kelebekli Rüyalar Dönence: Dinlendirici ninni ve doğa sesleri ile bebekleri mışıl mışıl uykuya hazırlayan Fisher-Price Kelebekli Rüyalar Dönence, 5 farklı ninni ve 4 farklı ışık gösterisi ile annelerin bebeklerini kolayca uyutmasına yardımcı oluyor. Bebek odalarının en sevimli aksesuarı olan Fisher-Price Kelebekli Rüyalar Dönence, bebeğiniz büyüdüğünde de şifonyer üzerinde kullanılabilecek bir gece lambasına dönüşebiliyor. (119,90TL-)

Fisher-Price Eğitici Bilgisayar: Okul öncesi çocukların Türkçe harfleri tanımasını, büyük küçük harfleri ayırt etmesini sağlayan Fisher-Price Eğitici Bilgisayar, miniklerin temel becerilerinin gelişmesini sağlıyor. 3 yaş ve üzeri çocuklar bu bilgisayarla eğlenirken öğrenmenin keyfine varacak. (99,90TL-104,90TL)

Benim Sevgili Bebeğim Türkçe Konuşuyor: Türkçe olarak toplam kırk farklı kelime söyleyip, cümle kurabilen Benim Sevgili Bebeğim Türkçe Konuşuyor, 2 ve üzeri yaştaki çocukların vücutlarını kolayca tanımalarına ve interaktif oyun oynamalarına yardımcı oluyor. Alfabenin ilk harflerini neşeli bir melodi eşliğinde seslendiren bu sevimli bebek ayrıca göz, kulak, ağız, el, göbek, ayak bölümlerini hem Türkçe, hem de İngilizce söylüyor. (89.9OTL-94.90TL)

Hediyelerin fotoğraflarını fiyatlarıyla birlikte görmek için galerimizi tıklayın



Dora’nın Konuşan Sırt Çantası: Macerayı seven çocuklar için Dora’nın Konuşan Sırt Çantası harika bir oyun arkadaşı olacak. Çantanın üst kısmına hafifçe bastırdığınızda duyulan komik deyimler ve Türkçe şarkılar 2 yaş ve üzerindeki çocukların konuşmalarına yardımcı oluyor. Dürbün, büyüteç, Dora’nın bileziği ve kamera gibi ilginç aksesuarların bulunduğu sırt çantası ile çocuklar yenilikleri keşfetmeyi öğreniyor. (59,90TL-64,90TL)

Dora Şarkı Söylüyor ve Dans Ediyor: Kaşif Dora, Türkçe ve İngilizce olarak seslendirdiği şarkıları ve eğlenceli dans şovu ile 2 yaş ve üzerindeki çocukların en çılgın öğretmeni oluyor. Okul öncesinde çocukların bilgi dağarcığını geliştirmesine yardımcı olan Dora Şarkı Söylüyor ve Dans Ediyor ile çocuklar dans etmekten çok hoşlanacak. (99,90TL-104,90TL)

Barbie ve Üç Silahşörler Filminin Bebekleri: Barbie’nin yepyeni filmi Barbie ve Üç Silahşörler’in başrol oyuncuları maskeli baloya katılmak için giydikleri ışıltılı kıyafetleri ve taçları ile göz kamaştırıyor. Prensi baloda gelebilecek tehlikelere karşı korumak için silahşör kimliğine bürünen ve 3 yaş ve üzeri çocukları masal alemine davet eden Barbie ve Üç Silahşörler’in etekleri altın rengi pelerine ve taçları da kendilerini gizlemek için maskeye dönüşüyor. Üstelik Barbie Corinne Özel Hediye Seti Üç Silahşörler filmi VCD’si ve toplam 40 TL tutarında indirim kuponu hediyeli. (Barbie Corinne VCD’li Özel Hediye Seti 49,90TL-54,90TL) (Üç Silahşörler bebekler 44,90TL-49,90TL)

Barbie ve Üç Silahşörler Filminin Aksesuarları: Barbie’nin yeni filmi Barbie ve Üç Silahşörler’de Barbie ve arkadaşları heyecanlı bir maceraya atılıyorlar. Hikayenin geçtiği tüm ayrıntıları düşünülmüş olan Prens Louis’in Şatosu ve etkileyici bir şekilde Balona Dönüşen Arabası, maceracı miniklere filmin heyecanını tekrar yaşatacak ve hayal dünyalarını zenginleştirecek.
Prensin Balona Dönüşen Arabası 99,90TL-104,90TL
Prensin Şatosu 224,90TL-229,90TL

Barbie’nin Pembe Karavanı: Macerasever Barbie, kamp için Pembe Karavanı ile yollara çıkıyor. İçerisinde pembe bir çadır, mutfak, banyo, uyku tulumu, mangal gibi kamp sırasında ihtiyaç duyulabilecek her şeye sahip Pembe Karavan, müzik, yemek pişirme, cırcır böceği seslerini de çıkartabiliyor. Barbie’nin Pembe Karavanı, 3 yaş ve üzeri çocukları keyifli bir gezintiye çıkartıyor. (199,90TL-204,90TL)

Barbie Kuaförde: Her zaman şık ve bakımlı olan Barbie’nin saçlarına bu sefer minikler şekil veriyor. Süsüne düşkün, minik bayanlar, Barbie’nin saçlarını özel şampuanıyla yıkayarak, renklendirerek ve şekillendirerek yaratıcılıklarını yansıtıyorlar. Üstelik tuvalet masası, kuaför koltuğu, havlu ve saç fırçası gibi önemli kuaför aksesuarlarıyla birlikte.. (49,90TL-54,90TL)

Barbie Saç Tasarım Büstü: Minik bayanlar, Barbie’nin uzun şahane saçlarında çeşitli kuaför aletlerini kullanarak ve güzel saç stillerinin nasıl yaratılacağını adım adım anlatan talimatları izleyerek, geleceğin yıldız kuaförü olabilirler. Çok sayıda parıltılı saç aksesuarı ve her şeyi bir arada tutmaya yarayan kuaför kemerinin bulunduğu Barbie Saç Tasarım Büstü ile minikler hayallerindeki saç stillerini hem Barbie’ye, hem de kendilerine uygulayabilecekler. (89,90TL-94,90TL)



Hot Wheels Color Shifters Renk Değiştiren Arabalar: Hız, güç ve performans tutkunlarının vazgeçilmezi Hot Wheels’den Color Shifters Renk Değiştiren Arabalar, miniklerin hayal dünyalarına da renk katıyor. Sıcak veya soğuk suya girdiğinde renkleri değişen araçlara uygulanabilen farklı temalar çocuklara sınırsız eğlencenin kapısını aralıyor. (6,90TL-7,90TL)

Hot Wheels Color Shifters Büyük Garaj: Hot Wheels Color Shifters Büyük Garaj’da renk değiştirebilen arabalar artık bambaşka bir görünüme sahip oluyor. Çocuklar, şelaleden geçerken hızla renk değiştiren Hot Wheels arabaları benzin istasyonuna, oradan da araçların yeni görünümü için atölyeye götürebilirler. Artık yollarda özel kalemi ile yaratıcı desenler yapılabilen Hot Wheels arabalardan daha havalısı olmayacak. (89,90TL-94,90TL)

Hot Wheels Çılgın Sharky Sahilde Oyun Seti: Hot Wheels ile çıkılan çılgın ada turuna çocuklar bayılacak. Araba yiyerek karnını doyuran köpek balığı Çılgın Sharky’den araçlarını kurtarmaya çalışan minikler, Türkçe konuşarak espriler yapan Hot Wheels Çılgın Sharky Sahilde Oyun Seti ile maceranın tadını doyasıya yaşayacaklar. (49,90TL-54,90TL)

Hot Wheels Dino Trick Track Yarış Setleri: Hot Wheels Dino Trick Track yarış setleri, birleştirilebilir yolları ve yarattığı heyecan ile erkek çocuklarının favorisi. Hot Wheels Dino Trick Track yarış setleri, oyunlara yeni aksiyonlar katıyor ve küçükleri tarih öncesi dinozorlar ile tanıştırıyor.
Hot Wheels Trick Track Yarış Setileri (29,90TL’den başlayan fiyatlarla)

Cars Mack Track Yarış Seti: Cars filminin sevimli karakterlerinin yarıştığı, heyecan dolu bu yarış pisti minikleri bekliyor. Cars Mack Track Yarış Seti’nde Mack karakterinin de yardımı ile Şimşek McQueen’i kestirme yoldan öne geçirmeye çalışan minikler hız ve heyecanı aynı anda yaşama fırsatı elde ediyor. (119,90TL-124,90TL)



Barbie Petites Club: Barbie’nin minik arkadaşları Barbie Petites Club bebekler, renkli ve eğlenceli tasarımları ile çok beğenilecek. Yüzük ve kolye olarak da kullanılabilen Barbie Petites Club, miniklerin vazgeçemeyecekleri ve koleksiyonlarına katmak isteyecekleri aksesuarlar olacak. Barbie Petites Club bebeklerin bir de keyifle alışveriş yaptıkları ve kızlara eğlenceli zaman geçirttikleri Alışveriş Merkezi oyun seti var. Barbie Petites Club (7,90TL’den başlayan fiyatlarla)

Polly Pocket Macera Gemisi: Deniz paraşütünden, kaya tırmanışına kadar eğlenceli spor aktivitelerinin bulunduğu gemide, Polly ve arkadaşları yunuslara binerek, kaydıraktan sulara dalıyor. Soğuk ve sıçak suya sokulduğunda Polly ve arkadaşlarının mayoları ve Polly’nin saçları renk değiştiriyor. Polly ve arkadaşları eğlenceli bir tatil için minikleri Macera Gemisi’ne davet ediyor. (149,90TL-154,90TL)

LIL Laugh&Learn Yeni Seri: Yeni doğmuş ve üzeri bebekler için Fisher-Price’ın Türkçe konuşan “LiL’Laugh&Learn” eğitici oyuncaklar serisi ile bebekler ilk ninnilerini, şarkılarını dinleyecek ve ilk kelimelerini öğrenecek. Seride bulunan “Mutlu Düşler Dönence”, “Eğitici Uyku Arkadaşı Köpekçik” ve “Eğitici Aktivite Kitabı” yardımıyla anneler eğlenceli bir şekilde bebeklerini büyütecek. (Aktivite Kitabı&Köpekçik:39,90TL-44,90TL, Dönence: 139,90TL-144,90TL)

Polly Pocket Alışveriş Merkezi, Tasarlanabilir Odalar ve Mağazalar: Bu muhteşem Alışveriş Merkezi’nde Polly ve arkadaşları saatlerce vakit geçirecek, alışveriş yapıp, müzik dinleyecek ve bir şeyler atıştıracaklar. Alışveriş merkezi tasarlanabilir odaları ve tasarlanabilir mağazaları ekleyerek büyütülebilir. Üstelik tasarlanabilir odalar mağazalar alışveriş merkezine eklendikleri zaman hepsinin ışıkları yanıyor. (29,90TL’den başlayan fiyatlarla)

Hediyelerin fotoğraflarını fiyatlarıyla birlikte görmek için galerimizi tıklayın
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2