@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.02.2012

Closh'tan ilk kez bebeklere özel koleksiyon: PİA

Kadınların vazgeçilmez moda duraklarından biri olan Closh, şık annelerin şık bebekleri için özel bir koleksiyon hazırladı. İşte PİA Koleksiyonu'ndan seçtiğimiz en şık modeller...

2006 yılından bu yana birbirinden şık elbise seçenekleriyle kadınların vazgeçilmez moda duraklarından biri olan Closh, şık annelerin şık bebekleri için özel bir koleksiyon hazırladı.

Closh tasarımcıları koleksiyonu hazırlarken yeğenleri Pia ve Dany’den ilham aldılar. Kadın koleksiyonları hazırlayan Closh, bebek koleksiyonuna kız bebek kıyafetleri tasarlayarak başladı.



Closh tasarımcılarından Serli Keçoğlu’nun yeğeni Pia’dan esinlenilerek hazırlanılan bu özel koleksiyon ile Closh şıklığı küçük bebeklere de sunulmuş oldu.

PİA koleksiyonunda minik tüvit ceketler, fırfırlı üstler, tüllü elbiseler ve renkli baskılarla süslenmiş tütü etekli elbiseler yer alıyor. Closh Butik PİA koleksiyonu, 5. yılına özel kutlamalarında ev sahipliğini yaptığı Mother and Baby Partisi’nde ilk defa anne ve bebeklerin beğenisine de sunulmuş oldu.

Closh Butik çok yakında da Selvin Parunakyan’ın yeğeni olan Dany’den esinlenerek hazırlanan koleksiyonla küçük beylere de Closh şıklığını sunmaya başlayacak.



Closh'un bebeklere özel koleksiyonu PİA'nın modellerini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2