@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.04.2012

Decathlon'dan sportif 23 Nisan hediyeleri

Decathlon'da yüzmeden sörfe, futboldan basketbola, fitness'tan trekking'e, tenisten dağcılığa kadar her tür spor dalında çocuklar için hazırlanmış ekipmanlar minik sporcular için harika birer 23 Nisan hediyesi olabilir.

Decathlon Hello Kitty paten 74.90 TL

23 Nisan’da çocuklarınızı sportif bir hediyeyle sevindirmek istemez misiniz? 60 farklı spor dalında, 35 binden fazla spor ekipmanıyla Decathlon'da çocuklar için harika hediyeler bulabileceksiniz.

Yüzmeden sörfe, futboldan basketbola, fitness'tan trekking'e, tenisten dağcılığa ve balıkçılığa kadar her yaş için her tür spor ekipmanı, tekstilini ve aksesuarını bulabileceğiniz Decathlon’da tüm bu spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda satın alabilirsiniz.

Minikler için yüzde yüz organik pamuktan üretilen, antialerjik doğa yürüyüşü polarlarından rengarenk kanvas ayakkabılara, hafif ve dayanıklı eşofman takımlarından kız çocukların en sevdiği karakterlerden biri olan Hello Kitty desenli patenlere kadar çocukları çok mutlu edecek pek çok hediye seçeneği sizi bekliyor.

Çocuklarınızın bir yandan eğlenerek spora başlamasını istiyorsanız Decathlon mağazalarında kontrolü kolay ve katlanabilen süspansiyonlu scooter'lar, paten ve scooter seven çocuklarınızın güvenli şekilde spor yapması için tasarlanan özel kask ve dizlik gibi koruma ekipmanları, tenis raketleri, çocuklara uygun fren sistemi ve zincir koruması olan renkli ve güvenli bisikletleri seçebilirsiniz.

İstanbul Forum AVM, İzmir Optimum AVM ve Ankara Kentpark AVM'de mağazaları olan, Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon’a 23 Nisdan öncesinde mutlaka uğrayın.



Decathlon'un çocuklar için tasarlanmış konforlu ve güvenli ürünlerinden en şık olanları görmek isterseniz tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2