03.02.2020

Güliz Baydemir ile Nuh'un Gemisi Resim Atölyesi

Trump Art Gallery, 8 Şubat Cumartesi günü sanatçı Güliz Baydemir’in çocuklar için düzenleyeceği Nuh'un Gemisi Resim Atölyesi'ne ev sahipliği yapacak.

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery, 8 Şubat Cumartesi günü sanatçı Güliz Baydemir’in çocuklar için düzenleyeceği ‘Nuh’un Gemisi Resim Atölyesi’ne ev sahipliği yapacak. Çocuklar kolaj tekniği ile hayvan figürlerini kullanarak Nuh’un Gemisi’ni yapacaklar.

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery’de, ‘Nuh’un Gemisi’ sergisi kapsamında sanatçı Güliz Baydemir ile 7-12 yaş aralığındaki çocuklarla atölye çalışması düzenlenecek. Resim atölyesinde kolaj tekniği kullanılarak Nuh’un Gemisi üzerine hayvanları yerleştirerek her çocuk kendi Nuh’un Gemisi’ni yapacak.

Küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği ve resimlerinde rüya mekanlar yaratarak çağımız toplumuna ayna tutan sanatçı Güliz Baydemir’in, ‘Nuh’un Gemisi’ isimli sergisi, 29 Şubat 2020 tarihine kadar Trump Alışveriş Merkezi B3 katında bulunan Trump Art Gallery’de ziyaret edilebilir. Sanatçı, Nuh’un Gemisi efsanesinden yola çıkarak oluşturduğu seride; fantastik bir atmosfer içerisinde doğa görünümlerini, insan ve çeşitli hayvan figürlerini kurguluyor, tuvallerinde yeni bir dünya sunuyor.
 
Güliz Baydemir Sergi

Atölye 8 Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak. Atölyeye katılım ücretsiz olacak ancak etkinlik öncesinde ön kayıt yaptırılması gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt: trumpalisverismerkezi.com - 0212 348 78 67
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2