@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.08.2011

H&M 2011 Sonbahar Çocuk Koleksiyonu

Çocuğunuza yapacağınız bayram alışverişi için en uygun adreslerden biri H&M. 2011 Sonbahar koleksiyonu, miniklere, büyüklerle yarışabilecekleri bir şıklık kazandırabilecek nitelikte.

Hem şıklığı hem de uygun fiyat politikası nedeniyle çok tercih edilen H&M, 2011 Sonbaharı için büyüklere olduğu kadar miniklere de birbirinden güzel seçenekler sunuyor.

Bayram alışverişine çıktığınız şu günlerde ve karşıladığımız yeni mevsimde çocuğunuza almak istediklerinizi mutlaka bulabileceğiniz bir adres H&M. Sonbahar koleksiyonunda küçük hanımlara adeta yetişkin şıklığı imkanı sunan H&M'de dantelli elbiseler ön plana çıkıyor. Rengarenk aksesuarlar ve babetler de şıklıklarını tamamlıyor. Ayrıca leopar desenli kürklerin de yeni sezonda H&M mağazalarının çocuk reyonlarında yer aldığını söylemeliyiz.




Küçük beyler, bu bayramda çok şık olacak. Papyonlu ve kıravatlı gömlekler, blazer ceketler, babalarıyla yarışta minikleri öne geçirecek gibi görünüyor. Ayrıca erkek çocuklar için renkli kazaklar ve tişörtler de yine H&M çocuk reyonlarında bulabilecekleriniz arasında.


H&M 2011 Sonbahar Çocuk Koleksiyonu'ndan seçtiklerimizi görmek için
tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2