Pudra.com 22.08.2012

H&M'den UNICEF yararına All for Children koleksiyonu

H&M’in UNICEF yararına oluşturulan All for Children koleksiyonu 18 Ekim’den itibaren sadece Forum Marmara ve Ankara CEPA H&M mağazalarında satışa sunulacak. Satışın %25’i Bangladeş’teki çalışmaları için UNICEF’e bağışlanacak.

Bu sonbaharda H&M, hem erkek hem de kız çocuklarına yönelik eğlenceli bir moda ve oyun giysileri içeren All for Children koleksiyonu ile çocukların yaşam kalitelerini artırmak üzere UNICEF yararına para toplayacak.

All for Children koleksiyonu, kız çocukları için pembe kurdele ayrıntılı elbise, sahte kürk boyun bağlı kaban, eğlenceli Lurex® veya puantiyeli etekler yer alıyor. Koleksiyonda ayrıca baskılı üstler ve parlak taytlar gibi sevimli parçalar da göze çarpıyor. Erkek çocukları içinse gri pantolonla uyumlu küçük spor ceket ile canlı tonlarda renk bloklu süveter bunun yanı sıra basketbol ceketi, renk bloklu gömlekler ve sevimli karakterlerin baskılarının olduğu jarse parçalar var.

H&M'in All for Children koleksiyonu videosunu izlemek için tıklayın.



Koleksiyon 18 Ekim’den itibaren dünya çapında yaklaşık 300 H&M mağazasında, Türkiye’de ise sadece Forum Marmara ve Ankara CEPA H&M mağazalarında satışa sunulacak. H&M, All for Children koleksiyonunun satışının %25’ini, Bangladeş’teki çalışmaları için UNICEF’e bağışlayacak.

H&M ve UNICEF, bu ortaklık aracılığıyla, Bangladeş’te Dhaka civarındaki yoksul bölgelerde yaşayan çocukların eğitimini ve sağlığını iyileştirmeyi hedefliyor. Koleksiyon, müşterilerin H&M’in Bangladeş’teki uzun süreli toplum yatırımına katkıda bulunmalarına olanak sağlıyor.

H&M'in All for Children koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2