11.11.2023

Temizlikte buharın gücü ve patili dostu olanlara bonus!

Temizlikte devreye Alman teknolojilerini sokma zamanı! Buharlı temizlik makineleri sayesinde çocuklarınız için eviniz çok daha hijyenik hale gelecek.

Bebek ve çocukların sağlığı için evin hijyeni çok önemli. Temizlik teknolojilerinde Alman devi Kärcher ile şimdi evlerde buharın gücüyle temizlik vakti. Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri ile herhangi bir kimyasala ihtiyaç duymadan evinizdeki virüs ve bakterileri ortadan kaldırabilirsiniz. Evinizi tertemiz yaparak başta bebek ve çocuklar olmak üzere, herkes için güvenli bir yaşam alanına dönüştürebilirsiniz.

Kärcher ile temizlikte buharın gücü

Bebeği ya da çocuğu için evinin temizliğine titizlenen ebeveynlerdenseniz, temizlik teknolojilerinin önde gelen ismi Kärcher’in buharlı temizlik makineleri tam size göre. Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri, mükemmel temizleme performanslarının yanı sıra virüs ve bakterilerin* de %99,99'unu yok ederek evinizde, herhangi bir kimyasal ürün gerektirmeden kusursuz hijyen sağlıyor. Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri; mutfak, banyo, zemin temizliği ve hatta ütüde bile ortaya inanılmaz sonuçlar çıkarıyor.   

Evinizin zeminini buharlı temizlikle virüs ve bakterilerden arındırın!
 
Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri

Evinizde emekleyen bir bebek ya da oyun oynama yaşında çocuklar varsa, zemin temizliğine önem vermeniz şart. Çünkü zeminler özellikle virüs ve bakterilerin yoğun oldukları alanlar. Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri; taş, fayans, PVC, laminant veya parke gibi sert yüzeylerde kimyasal kalıntı bırakmadan güvenilir bir şekilde hijyen ve temizlik sağlıyor. EasyFix teknolojisiyle, zemin başlığının alt kısmındaki plastik çıtalar, sıcak buharın uzun süre başlığın altında kalmasını sağlıyor ve mikrofiber zemin bezini yoğun ve eşit bir şekilde ıslatıyor. Böylece olağanüstü bir temizleme performansı ortaya çıkıyor. Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri, bu sayede geleneksel paspaslardan çok daha hijyenik sonuçlar yaratıyor.

Çocukların oyuncaklarını buharla sterilize etmeniz önemli...

Diş çıkarmaya başlayan bebekler ve küçük çocuklar, bu dönemde kavrayabildikleri her nesneyi ağızlarına götürmeye çalışırlar. Bu yüzden onların oyuncaklarını da sağlıklarını korumak için özellikle kimyasal kullanmadan sterilize etmeniz gerekiyor. Oyuncaklarda bulunabilecek virüs ve bakterilerin %99.99'unu öldürdüğü kanıtlanmış Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri bunun için de ebeveynlerin en büyük yardımcısı oluyor. Pelüş oyuncaklardan bebek arabalarına ve küçük oyuncaklara kadar bebeğinizin hemen hemen her eşyasını buharın gücüyle sterilize edebilirsiniz. Ayrıca, buhar tabancasında bulunan çocuk emniyet kilit sistemi de çocukların yanlış şekilde kullanımını önlemek için güvenilir bir koruma sağlıyor.

BONUS: Evde hayvan tüyü problemine Kärcher Pet dikey elektrikli süpürge…
Kärcher VC 6 Cordless OurFamily Pet Dikey Elektrikli Süpürge
 
Patili dostlarımız, evlerimize neşe ve mutluluk katıyor. Aynı zamanda döktükleri tüylerle de kimi zaman ekstra temizlik ihtiyacı yaratabiliyor. Kärcher VC 6 Cordless OurFamily Pet Dikey Elektrikli Süpürge, evdeki hayvan tüyü problemine hızlı ve pratik çözüm sunuyor.

DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ
  • Dikey elektrikli süpürge, 50 dakikaya kadar çalışma süresiyle maksimum hareket özgürlüğü sağlayarak temizlikte mükemmel sonuçlar yaratıyor.
  • Güçlü 250 Watt'lık motor, evcil hayvan tüylerinin ve ölü derilerin zahmetsizce vakumlanmasını sağlıyor.
  • İhtiyaç duyulduğunda ekstra güç artırma işlevi de bulunuyor. LED ışıklı ve motorlu zemin başlığı sayesinde cihaz hem sert zeminleri hem de halıları kolaylıkla temizliyor.
  • Ürünün motorlu mini turbo başlığı da döşemeli mobilyalar ve şilteler için ideal.
  • Toz haznesi tek bir tuşla kolayca boşaltılabiliyor.
  • Ergonomik tasarım sayesinde de tüm mobilyaların altına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
  • 3 kademeli pil göstergesine sahip olan cihazın diğer bir avantajı ise süpürme sırasında evcil hayvanları rahatsız etmeyecek, düşük seviyede bir çalışma sesine sahip olması.
  • Son derece kompakt yapıdaki cihaz, farklı mobilya türlerini temizlemek için el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor.

Kärcher VC 6 Cordless OurFamily Pet Dikey Elektrikli Süpürge; ikisi bir arada yumuşak mobilya fırçası, bir filtre temizleme aparatı ve şarj ünitesi ile satışa sunuluyor.
İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Çocuklar için alerji testleri nelerdir?
Çocuklarda alerjiyi tespit etmek için Prick testi, Patch testi, Kanda spesifik-IgE antikor testi ve gıda alerji testleri yapılabiliyor.

Çocuklarınızın giysilerinin güvenliğinden emin misiniz?
Çocuklarınızın giysilerinin tasarım aşamasından üretimine; kalitesinden ve güvenliğinden emin misiniz?

Süt dişini kök hücre olarak kullanabilirsiniz
Çocuğunuzun süt dişlerini kök hücre olarak kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Süt dişleri kök hücre için nasıl saklanır, nelere iyi gelir anlattım.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER