@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.07.2011

LeiLeo Mom’un emzirme geceliği çok popüler

Emziren annelerin markası LeiLeo Mom’un yeni koleksiyonundaki emzirme (loğusa) geceliği bugünlerde çok popüler. Annelerin ihtiyaç listesinde ilk sıralarda yer alan bu gecelikler tüm yeni anneler için hayat kurtarıcı.

Doğum yapan anneler bilir. Loğusa geceliği hastaneye gidecekler listesinin ilk sırasında yer alır ve emzirme geceliği olarak da kullanılır. Ama nedense hiç kimse aradığı geceliği bulamaz. Bulduklarıyla idare etmek zorunda kalır.

LeiLeo Mom’un emzirme geceliği çok popüler

Şık, rahat ve sağlıklı
İşte bu problem LeiLeo Mom’un gecelik koleksiyonuyla ortadan kalkıyor. Bambu kumaşından yapıldığı için antibakteriyel ve antialerjik olan LeiLeo emzirme (lohusa) geceliğini yumuşacık. Yeni doğan bebeklerin hassas tenine de çok uygun. Üstelik geceliğin üzerinde bebeği rahatsız edebilecek hiçbir aksesuar bulunmuyor.

Sadece bu kadar mı? Tabii ki hayır. Tasarımı hem rahat, hem şık. Annelerin rahat rahat emzirmesi için iki göğüs üzerinde tüm göğüs tiplerine uyacak şekilde gizli bölmeler yapılmış.

Her zaman kullanılabilir
Hastaneden eve çıktıkları zaman da annelerin rahatlıkla kullanabildiği LeiLeo emzirme (loğusa) gecelikleri markanın sitesinden güvenle alınabilir.

Siteye girdiğinizde göreceksiniz LeiLeo’nun sağlıklı ve kullanışlı ürünleri anne adaylarının ve yeni annelerin alışveriş listesinde mutlaka olması gerekenlerden oluşuyor. Pudra.com olarak en sevdiğiniz arkadaşlarınıza gönül rahatlığıyla hediye edebileceğiniz bu ürünleri satın almak için hemen şimdi alışverişe başlamanızı tavsiye ederiz. (Fiyatı 69.90 TL.)

www.leileo.com

LeiLeo Mom'ın hayat kurtaran emzirme kıyafetleri ve organik bebek giysilerini merak ediyorsanız
Emzirme kıyafetleri ve organik bebek giysileri Leileo'da! yazımızı da okuyun.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER