@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.11.2011

Mavi'nin çocuklar için bayram koleksiyonu

Çocuğunuz için henüz bayram alışverişine çıkmadıysanız Mavi Jeans'ten seçtiğimiz en güzel bayramlıklar size fikir verecektir. Bu koleksiyon ile minikler bu bayram da tarzlarını konuşturacaklar.

Mavi’nin birbirinden şık çocuk ürünleriyle minikler, bu bayram da tarzlarını konuşturuyor. Erkeklerde Ninja ve Cowboy, kızlarda Minnie, Lara ve Maya, bebeklerde ise Baby isimli jean pantolonlar ayarlanabilir bel özelliği, rahat kesimi, düz, dar ve geniş paçalı modelleri ve yumuşacık jean kumaşıyla bayram için rahat ve şık bir alternatif sunuyor.

Lara isimli jean etek ise küçük hanımların en favori bayramlıkları arasında yer alıyor. Modanın küçük takipçileri, Mavi’nin jean pantolon ve etekleriyle yakaladıkları şıklıklarını kendileri için özel olarak tasarlanan “Küçük İstanbul” tişört ve sweatshirtleriyle tamamlıyor.
























1-12 yaş kız ve erkekler için uniseks hazırlanan çevreye duyarlı tişörtlerde, Akdeniz’in doğallığını yansıtan %100 organik pamuk ve ekolojik baskılar kullanılıyor. İstanbul tişörtleri ve jean’leriyle artık çocuklar da anne ve babalarıyla takım giyinerek Mavi modasının tadını çıkarıyor.



Mavi Jeans'in çocuklar için hazırladığı bayram koleksiyonun görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2