@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.06.2011

Panço 2011 İlkbahar Yaz Çocuk Koleksiyonu

Çocuk giyiminin öncü markası Panço yeni sezonda çok iddialı. Panço giyen çocuklar için şıklığın ön planda olduğu bir yaz geçecek. İşte, Panço'nun yeni koleksiyonundan Pudra.com'un seçtikleri...

Çocuk giyimi denince Türkiye’de akla gelen ilk markalardan Panço yeni sezonda çocuk şıklığını ön plana çıkardı. Çocuklarının şık ve trendy olmasını arzu eden anne babalar Panço’nun ilkbahar yaz sezonu ürünleriyle çok mutlu olacak.



Türkiye’de çocuk giyiminin akla gelen ilk markalarından birisi olan Panço ilkbahar yaz 2011 sezonu çok iddialı başlıyor.

Panço 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.



Yaz sezonunda kız çocukları için, büyükler kadar şıklığın ön planda olduğu bir yaz olarak geçecek. Minik hanımlarda dantel kumaşlar, sade kesim elbiseler ve kat kat etekler yaza damgasını vuracak. Narçiçeği rengi ile harmanlanan sade modeller hem kız çocuklarının hem de anne babaların oldukça ilgisini çekecek. Ayrıca payetli kumaşlarla ve tüllerle hazırlanmış saten fiyonklarla desteklenmiş modellere Panço vitrinlerinde rastlamak mümkün olacak.



2011 yaz sezonu erkek çocukları için de renkli ve hareketli geçecek. Klasik tişörtler canlı baskılarla eğlenceli bir hal alıyor. Kapüşonlu gömlek ve atletler sade kesim pantolonlarla kombinlenerek küçük beylere yetişkin havası veriyor. Bermudalarda ekoseler, tişörtlerde pembe, sarı, turkuvaz, yeşil çizgili modellerle erkek çocukları da rengârenk ve eğlenceli bir yaz geçirecek.



Spor giyimde ise sadelik ve rahatlık ön planda tutuldu. Bazı denim pantolonlarda ve eteklerde diğer modellerde olduğu gibi aksesuarlara yer verildi, bu sayede spor kıyafetler de zenginleştirildi.

Panço ilkbahar yaz sezonunda ayrıca kolej tarzı yağmurluklar, üçlü eşofman takımlar ve uzun kollu sweatshirtler de bulunuyor.

Panço 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2