@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.08.2015

Emzik kullanmak sakıncalı mı?

Sakinleştirmek için bebeklere verilen emzik, bebeğin diş yapısını bozar mı? Emzik bebeğin psikolojisini nasıl etkiliyor? Annelerin kafasını kurcalayan bu sorunların cevabı Pudra.com'da.

Emzik kullanmak sakıncalı mı? bebek emzik 1
1/7
Bebeklerde emzik kullanımının hem fiziksel hem de psikolojik olarak zararlı olup olmadığı son zamanlarda merak edilen bir konu haline geldi. Bebekleri sakinleştirmek için kullanılan emzik, göğüs ucunu taklit eden şekliyle silikon veya kauçuktan üretiliyor. Çok eski zamanlarda, örneğin eski Mısır'da bebekleri sakinleştirmek için kilden oyuncaklar, yakın tarihte de mısır koçanı kullanılıyordu. 1940’lara gelindiğinde bu yöntemlerin yerini tutacak ve bebeklerde parmak emmesini de önleyecek biberon ve emzikler geliştirildi. Günümüzde ise farklı ebat ve türlerde bebeklerin damak yapısına uygun emzik çeşitleri bulunuyor.

Peki emzik kullanmak bebeğe zarar veriyor mu? Emzik bebeğin diş yapısını bozabilir mi? Emzik kullanmak bebeğin psikolojisini nasıl etkiliyor? Emzik kullanımıyla ilgili merak edilenleri Pudra.com araştırdı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2