24.11.2020

Dünya Prematüre Günü için Prima'dan bağış kampanyası

CarrefourSA marketlerinden alınan her bir Prima paketi için Türkiye!nin farklı noktalarındaki hastanelere prematüre bebek bezi bağışı gerçekleştiriliyor.

İZLE: EVDE PREMATÜRE BEBEK BAKIMI👇 
Türkiye’de 33 yılını deviren Prima, 17 Kasım “Dünya Prematüre Günü” kapsamında yeni bir bağış kampanyasına imza attı. CarrefourSA marketlerinden alınan her bir Prima paketi için Türkiye’nin farklı noktalarındaki hastanelere prematüre bebek bezi bağışı gerçekleştiriliyor. 

Dünya Prematüre Günü için Prima'dan bağış kampanyası

Prima ve CarrefourSA binlerce prematüre bebeğin ve ailesinin yanında! 
 
Türkiye’nin ilk hazır bebek bezi markası Prima, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA ile iş birliği yaparak çok anlamlı ve önemli bir projeyi hayata geçiriyor.
 
Proje kapsamında 12 Kasım – 12 Aralık tarihleri arasında CarrefourSA marketlerinden satın alınacak her bir Prima paketi, Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki prematüre doğan bebeklere bez bağışı olarak geri dönecek.
 
Yıllardır Türkiye’nin farklı noktalarındaki hastanelere prematüre bebek bezi bağışında bulunarak, ailelerin ve bebeklerin yanında olduğunu vurgulayan Prima, bu sene de minik kahramanları yalnız bırakmıyor. Bugüne kadar 500 binden fazla prematüre bebek bezi bağışında bulunan Prima, bu yıl da CarrefourSA’lardan alınacak her bir Prima bebek beziyle bağış sayısını daha da arttırmayı hedefliyor.

İlgili haberlerimiz:

​Evde prematüre bebek bakımı
Erken doğan prematüre bebeğinizin bakımı, beslenmesi, uykusu, kontrolleri, vücut ısısının korunması nasıl yapılmalıdır?

​Prematüre bebeklerde oluşan sıkıntılar
Prematüre bebeklerde doğum anından itibaren takibin çok önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Vural'ın açıklamaları Pudra.com'da.

​Prematüre bebek beslenmesinde dikkat edilecekler
Prematüre bebeklerde beslenme problemlerine daha sık rastlanır. Hastanenin ardından eve geçen prematüre bebeğin beslenmesinde dikkat edilecekler Pudra'da.

​Bebek bezi modelleri
Bebeğinizin cildinin tahriş olmaması, özgürce hareket edebilmesi ve derin bir uyku uyuması için birbirinden çeşitli özelliklerde bezler var!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER