Pudra.com 25.03.2013

7-12 yaş çocuklarının gelişimsel özellikleri

Çocuğunuzla yaşadığınız sıkıntıları çözmek için onun içinden geçtiği yaşın gelişimsel özelliklerini bilmeniz gerekir. Uzman Psikolog Sinem Olcay Kademoğlu okul çağı çocuklarının gelişimsel özelliklerini açıklıyor.

7-12 yaş çocuklarının gelişimsel özellikleri ogrenci 1
1/7
Okul çağı döneminde ebeveynlerin çocuklarla yaşadığı sorunlar çok çeşitlidir. Ödevlerden tutun beslenme, arkadaş ilişkileri, toplumsal ve ahlaki kurallara kadar pek çok konuda çocuğunuzla karşı karşıya gelebilirsiniz. Hem çocukların kontrolsüz dürtüleri hem ebeveyn tutumundaki bazı eksikler yüzünde yaşanan bu sorunların çözümünü zaman zaman fazlasıyla zorlaşabilir. Çocuklarla yaşadığımız sıkıntıları çözmek için çocuğumuzun içinden geçtiği yaşın gelişimsel özelliklerini bilmemiz çok önemlidir.

Gelecek sayfalarda 7-12 yaş arası çocukların gelişimsel özelliklerini göreceksiniz. İstanbul Parenting Class'tan Uzman Psikolog Sinem Olcay Kademoğlu, bu maddelerin hepsinin üzerinden geçip kendi çocuğunuzda bu durumları gözlemleyip gözlemlemediğinizi değerlendirmenizi istiyor. Bu sayede çocuğunuzu daha iyi anlama ve sorunlarınızı çözme adına büyük bir adım atmış olursunuz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2