www.birdolapkitap.com 04.01.2011

Çocuğunuza okuduğu kitap hakkında sorabileceğiniz 10 soru

“Ona kitap okumaya başladığımda nasıl bir yol izlemeliyim? Her sorusuna doğru yanıt verebilir miyim? Vermeli miyim? Kitap okurken ben onu sorularla yönlendirebilir miyim?” diye soran anneler; bu yazı sizler için!

Çocuğunuza okuduğu kitap hakkında sorabileceğiniz 10 soru cocuk bebek kitap 1
1/11
Çocuklarımıza kitap okurken nasıl bir yol izlemeliyiz? Çok sevdiğimiz, çocuklu ailelerin vazgeçilmez blogu Bir Dolap Kitap bu sorunun cevabını veren bir yazı hazırlamış. Bu harika önerileri sizlerle paylaşıyoruz:

Geçenlerde hamile bir arkadaşımızla sohbet ediyorduk. Doğacak bebekle ilgili zaten bir dolu endişe yaşıyor. “Nasıl üstesinden geleceğim? Yeterli olabilecek miyim?” diye bin türlü soru soruyor sürekli. Kafasını kurcalayan sorulardan biri de çocuğu konuşmaya başladığında karşılaşacaklarıyla ilgili. “Ya her sorusunu yanıtlayamazsam?” diye bir endişesi var. Biz de ona “Biraz abartmıyor musun?” diye sorduk. Hele bir bebek doğsun da… Daha konuşmasına sıra gelene kadar, o kadar çok sorunun üstesinden gelecek ki… Sohbetimiz ilerledi. Bize sordukları aşağı yukarı şunlardı: “Ona kitap okumaya başladığımda nasıl bir yol izlemeliyim? Her sorusuna doğru yanıt verebilir miyim? Vermeli miyim? Kitap okurken ben onu sorularla yönlendirebilir miyim?”

Biz elbette konunun uzmanı değiliz. Bunu ona da söyledik. Ama yine de ortaya bir takım fikirler çıktı. İşte bizden çıkan fikirler...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2