Connectionparenting.com 23.06.2015

Çocuğunuza vurmadan disiplini öğretmenin yolları

Ebeveyn ve Aile Koçu Pam Leo, kendi web sitesi Connectionparenting.com'daki yazılarıyla çocuklarını büyütürken ailelere rehber oluyor. Çocuklara vurmadan disipline etmenin mümkün olduğunu Pam Leo bu yazısında anlatıyor.

Çocuğunuza vurmadan disiplini öğretmenin yolları cocuga siddet aile 1
1/12
Çocukları döverek disipline etmek günümüz toplumunda kabul gören bir yöntem, hatta o kadar ki bazı aileler çocuğu dövmeden ona terbiye ve disiplin vermeyi tahayyül bile edemiyor.

Yaptığımız araştırmada öğrendik ki çocukları dövmeden disipline etmek mümkün. Bu araştırmaların bir diğer bulgusu ise aslında çocukları döverek disipline etmenin gerçekte imkansız olduğu. Çocukların kendilerini kötü hissetmesi, daha uslu olmaları için teşvik edici değil. Emekli başhekim yardımcısı Dr. Daniel F. Whiteside'ın belirttiği gibi, "Şiddet uygulamak çocukların öğrenme, sosyal ve sorumluluk sahibi yetişkinler haline gelme süreçlerini sekteye uğratır. Biz sağlık çalışanları olarak, öğretmenleri ve çocukların fiziksel, ruhsal gelişimlerine önem veren herkesi çocuklara şiddet kullanmak yerine alternatif yöntemler bulmaya davet ediyoruz."
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2