@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.08.2014

Ergen kız annelerine doğru iletişim için 16 öneri

Ergenlik dönemindeki kızınızın hormon değişikliği sebebiyle öfke krizi ve duygusal gel-gitler yaşaması normal. Ergen kızınızla nasıl iletişim kurmanız gerektiğini ve öfke nöbetleriyle nasıl başa çıkabileceğinizi Uzman Laura Markham anlatıyor.

Ergen kız annelerine doğru iletişim için 16 öneri shutterstock ergen genc 1
1/16
Aileler bana zaman zaman, aniden dengesizleşmeye başlayan ergen kız çocuklarıyla nasıl anlaşabileceklerini soruyorlar. Küçük kızlarının birden öfke nöbetleri geçirmeye başlaması aileler için gerçekten şok edici bir durum. 12 yaşındaki kız çocukları zaman zaman huysuz, aşırı dramatik, bencil, asık suratlı ve küstah olabiliyor. Sadece arkadaşlarına odaklanıp, ailelerini küçük görebiliyorlar. Elbette olgun, sevecen ve iyi huylu göründükleri günler de oluyor. Ancak bu çocukluk ve gençlik arasındaki çelişik durum çok yıpratıcı oluyor.

Ergen kızınızın hormonlarının etkisiyle vücudu gelişiyor. Kendini, dünyadaki yerini ve önceliklerini keşfetmeye ihtiyaç duyuyor. Büyük ihtimalle sizi ne kadar sevdiğinin ve ne kadar ihtiyaç duyduğunun tam olarak bilincinde değil, çünkü büyümenin ve bağımsız olmanın zorluklarıyla meşgul. Bu durumu kabullenebilir ve doğru ebeveynlik yapabilirseniz, bu yaşlar ilişkinizi sağlamlaştırmak için harika zamanlar olabilir.

İşte ergenliğe yeni giren kızınızla doğru iletişim kurmanız için ipuçları...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2