@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.09.2017

30'lu yaşlarda ilişkileri sabote eden flört hataları

30 yaş öncesi ilişkiler deneme ve yanılmalarla dolu. Ya 30'lara ne demeli! İşte bu yaşlarda her kadının yaptığı flört hataları Pudra.com'da.

Yaş ilerledikçe ilişki kurmak da flört etmek de zorlaşıyor. Hem geçmişte yaptığımız hataları tekrarlamaktan korkuyoruz hem de doğru insana dair standartlarımız yükseliyor. Bir taraftan da çevremizdekilerin ciddi ilişkiler yaşadığını görüp, evlilik haberlerini aldıkça yalnız kalma korkumuz artıyor. Bu korku da ilişkilerde daha çok hata yapmamıza neden oluyor.

30’lu yaşlarında her kadının yaptığı flört hataları
İşte özellikle 30'lu yaşlarda yaptığımız ve yalnız kalmamıza sebep olan flört hataları...


Mükemmel zamanı beklemek

Sürekli doğru zamanı bekliyorsunuz. Bir şeylerin yerine oturmasını, finansal özgürlüğünüzü kazanmayı, borçlarınızın bitmesini, evinizi düzenlemeyi... Ama böyle bir dünya yok. İlişkiye başlamadan önce bunları tamamlamayı düşünerek sadece kendinizi zora sokuyorsunuz. Hiç uğraşmamanız gerektiğini söylemiyoruz, sadece mutlu olmak için mükemmel zaman diye bir şeyi beklemeniz gerekmiyor.


Hep aynı tiplerle görüşmek

Hepimizin etkilendiği bir erkek tipi vardır. Ama defalarca aynı tip erkeklerle ilişki deneyip mutlu olamadıysanız bir şeyleri değiştirmenin vakti gelmiştir. Çünkü beğendiğiniz erkek tipinin dışına çıkmadığınızda aslında hep aynı kişiyle flört etmiş ve benzer hataları tekrarlamış oluyorsunuz. Bu yüzden yeni insanlara, farklılıklara şans vermeyi deneyin.

flört hataları
Fazla net olmak

Ne istediğini bilmek ve bunu açıkça söyleyebilmek hatta zaman zaman bu isteği alabilmek için biraz agresifleşmek iyidir. Ama sürekli bu kadar net olmak karşınızdaki erkeği korkutur, sıkar ve sizden uzaklaştırır. Erkekler genelde biraz daha gizemli kadınları çekici bulurlar. Bu yüzden arada bir de olsa karmaşık yolları denemeyi unutmamak gerek.


Mükemmeli aramak

Hiç kimse mükemmel değildir, siz de değilsiniz. Birçok hatanız, kusurunuz, eksikliğiniz var ve siz tüm bunlarla birlikte sevecek birini arıyorsunuz. Öyleyse karşınızdakinin mükemmel olmasını beklemeniz ne kadar adil? Hiç değil. Birini hatalarıyla sevmeye çalışmak, mükemmeli bulmaktan çok daha kolay.


Kendine acımak

Özellikle 30’lu yaşlarına gelmiş birçok kadının yaptığı en büyük ilişki hatası kendine acımak, çaresiz görünmek ve kendini sevilmeye layık görmemek. Bu yüzden de kendisi için yetersiz olan birçok erkeğe şans vermek. Ama yaşınız ya da yaşadığınız fiziksel değişim sizi sevilmeye daha az layık yapmıyor. Her halinizle sevilmeyi hak ediyorsunuz ve olduğunuz gibi kabul görmek ilişkinin geleceği için en sağlam temel. Mükemmeli aramayın ama hak ettiğinizden daha azla da yetinmeyin.

flort hataları
Erkeği değiştirmeye çalışmak

Aşka inanmayan, kalbi kırık, acı dolu erkeği değiştirip kendine aşık eden kadın figürü ne kadar tanıdık değil mi? Hepimiz hayatımızın bir döneminde bu kadın olmak istemişizdir ama artık kabul edelim bu sadece bir şehir efsanesi. Bağlanma sorunu olan erkek bir anda sizinle evlenmeye karar vermeyecek. Elbette insanlar değişir ancak siz değiştiremezsiniz. Bunu kabullenin ve birilerini değiştirmekle vakit kaybetmek yerine daha iyisini aramaya başlayın.


Her zaman müsait olmak

Her akşam müsait misiniz? Her aradığında açıyor musunuz? Mesajlarına anında dönüş mü yapıyorsunuz? Kötü haber hanımlar, bu sizi erkek için daha önemli yapmaz. Aksine sizin zaten elde olduğunuzu düşünür ve diğer seçeneklerini değerlendirmeye başlar. Klişe de olsa kaçan kovalanır taktiği her yaşta ve her durumda işe yarar. Size her an ulaşamazsa, ulaşmak için çok daha fazla çaba harcayacağından emin olabilirsiniz.


Çevrenin dediklerine fazla önem vermek

Aileniz ya da arkadaşlarınız sizin iyiliğinizi düşünüyor olabilir. Ama siz aşk hayatınız hakkında her söylediklerini ciddiye alarak kendinize iyilik yapmıyorsunuz. Kim ne derse desin ilişkiyi yaşayacak olan sizsiniz ve hiç kimse ne istediğinizi sizden iyi bilemez. Anneniz uygun gördü diye birine şans vermek ya da arkadaşlarınız yanlış olduğunu düşünüyor diye eski sevgilinizle barışmamak hata olur. Çünkü en sonunda acıyı da mutluluğu da yaşayacak olan sizsiniz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
30 yaşına gelmeden bilmeniz gereken 30 seks gerçeği
20'li yaşlarda iyi bir cinsel yaşam için bazı şeyleri önceden bilmeniz önemli. Her kadının 30 yaşına gelmeden bilmesi gereken 30 seks kuralı Pudra.com'da.

30 olmadan öğrenmeniz gereken 30 stil kuralı
Her kadının 30 yaşına gelmeden uygulaması gereken stil kuralları var. Bugüne kadar annenizden ya da arkadaşlarınızdan öğrenmediyseniz, buyurun Pudra.com’dan öğrenin!

30 yaşına gelmeden bilmeniz gereken 30 şey
Her kadın için 30 yaş öncesi denemeler, yanılmalar ve hayat dersleri ile dolu. Pudra.com sizler için bu hayat derslerini 30 maddede bir araya getirdi.

İyi bir seks hayatı için 30'lu yaşlara öneriler
30'lu yaşlar, seks için eskisi kadar istekli olmama gibi sorunları beraberinde getirebilir. Cinsel yaşamınızın heyecanını korumak için Pudra.com'un önerilerine göz atmanızda fayda var.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER