@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.01.2016

100 Kamasutra Seks Pozisyonu

Seksin kutsal kitabı Kamasutra hem cinsel yaşamınıza hem ilişkinize heyecan getirebilir. Kamasutranın 100 seks pozisyonu Pudra.com'da.

İZLE: KAMASUTRA NEDİR?👇 

Tarihi M.Ö. 400'lü yıllara dayanan Kamasutra, seksin kutsal kitabı olarak adlandırılıyor. Hindistan'da Sanskritçe dilinde yazılan Kamasutra, kama(zevk) ve sutra(kitap) kelimelerinin birleşmesinden meydana geliyor. Kamasutra sadece cinsellikle ilgili bir öğreti değil, hayatı sevmeyi ve ilişkide denge kurmayı öğreten bir yaşam tarzı. Toplam 7 bölüm ve 36 alt bölümden oluşan kitabın son kısmı ise, tamamen seks pozisyonlarına ayrılmış. Kimisi oldukça basit kimisi ise ciddi bir güç isteyen tüm pozisyonların ortak amacı ise çiftler arasındaki uyum ve dengeyi sağlayabilmek.

Kamasutra sizin için yeni bir kavramsa ilk olarak en kolay Kamasutra pozisyonları yazımıza göz atmanızda fayda var. Ancak seks hayatınıza renk katmak, ilişkinizi canlandırmak için daha zorlu ve farklı pozisyonlar arayışındaysanız, hepimizin aşina olduğu pozisyonlardan, denemesi cesaret isteyen pozisyonlara kadar 100 Kamasutra seks pozisyonunun resimli anlatımlarını okumak için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2