@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.11.2015

Erkeklerin sevdiği oral seks hareketleri

Oral seks yaparken geriliyor, yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız birkaç teknikle kendinizi geliştirebilirsiniz. İyi oral seks yapma tüyoları Pudra.com'da.

Erkekler oral seksi seviyor. Ön sevişme sırasında penatrasyona hazırlanmak ya da uzun süren bir sevişmeyi bitirmek için çoğu erkeğin en çok zevk aldığı yöntem oral seks. Çünkü oral seks sırasında hiç efor sarf etmeden ve "Acaba başarılı olacak mıyım?", "Karşımdaki zevk alıyor mu?", "Ne zaman bitirmem gerekiyor?", "Çok mu erken?" gibi sorularla boğuşmadan zevk alabiliyorlar. Siz de partnerinize harika bir oral seks deneyimi yaşatmak istiyorsanız, işte erkeklerin aklını başından alacak oral seks tüyoları...



Erkeklerin sevdiği oral seks hareketleri
Ön sevişmeyi uzatın

Oral sekse başlamadan önceki süreci ne kadar uzatırsanız, partnerinizin heyecanı ve buna bağlı olarak da aldığı zevk artar. Aşağılara inmeden önce mümkün olduğunca onu tahrik edin ve seks oyunlarından yardım alın. Önce partnerinizin yatağa geçip sizi soyunurken izlemesini isteyin, daha sonra yavaş yavaş onun kıyafetlerini çıkarırken. Kıyafetlerini çıkarırken de küçük öpücükler ve dokunuşlarla baştan çıkarın. Bu süreci mümkün olduğunca uzatın hatta aşağılara yaklaştıkça daha da yavaşlayın. Yarattığınız bu beklenti partnerinizi tahmin ettiğinizden daha çok tahrik edecek.


Ellerinizi kullanın

Eğer oral seks yapmakta zorlanıyorsanız, ellerinizi kullanmayı deneyebilirsiniz. Oral seks yaparken sıkıntı yaşamanız ve öğürme refleksi geliştirmeniz oldukça rahatsız edici olacağı için kendinizi zorlamayın. Ellerinizi ve ağzınızı beraber kullanabileceğimiz teknikler geliştirin ve gerekirse ellerinizin rahat hareket edebilmesi için bir kayganlaştırıcı kullanın. 

oral seks tüyoları


Sıcak-soğuk etkisinden yararlanın

Oral seksi biraz daha eğlenceli bir hale getirmek için klasik olanın dışına çıkmayı deneyin. Önce sıcak bir içeceği bir süre ağzınızda bekletip yutun ve partnerinizin penisini ağzınızda bir süre tutun. Hemen ardından soğuk bir içecekle aynı şeyi tekrarlayın ve oral sekse devam edin. Partnerinizin her zamankinden çok daha fazla zevk alacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, buz küpleri ya da bazı tatlı soslarla da oral sekse renk katabilirsiniz. Böylece hem partnerinizin aldığı zevk artar hem de ona oral seks yapmak sizin için keyifli bir hale gelir.


Konuşun

Hiç kimse sessizlik içinde geçen bir seksten yeterince zevk almaz. Oral seks sırasında biraz ses çıkarabilirsiniz. İnlemelerle sizin de bunu yapmaktan zevk aldığınızı gösterin. Hatta ellerinizle devam ederken gözlerine bakarak onunla konuşun. Erotik konuşmalar konusunda iyi olmasanız bile, "Hoşuna gidiyor mu?", "Devam etmemi ister misin?", "Şu an çok seksi görünüyorsun" gibi cümlelerle partnerinizi daha çok tahrik edebilirsiniz. Hem bu arada siz de kısa bir mola verip dinlenmiş olursunuz. Tabii anın heyecanına kapılıp yatakta asla söylenmemesi gereken cümlelerden uzak durmayı da unutmayın.
 

Mümkün olduğunca uzatın

Çoğu erkek oral seksten penatrasyona oranla daha çok zevk alıyor ve mümkün olduğunca uzun sürmesini istiyor. Elbette kendinizi zorlamanıza gerek yok ancak eğer oral seks sırasında partnerinizin boşalmasını ne kadar geciktirirseniz, penatrasyon sırasında da bu süre o kadar uzayacaktır. Bu nedenle bazı teknikler geliştirmenizde fayda var. Partnerinizin uyarılma anında verdiği tepkileri öğrenin, boşalma anına yaklaştığında yavaşlayın ya da tamamen bırakın ve kısa bir süre sonra rahatladığında tekrar devam edin. Böylece partnerinizin boşalma süresini kontrol altına alırken, ona da bu süreyi nasıl uzatacağını göstermiş olursunuz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Mükemmel orgazm için 6 seks pozisyonu
Seks terapistlerinin önerdiği, orgazm için en uygun sevişme pozisyonlarını biliyor musunuz? Sekste mükemmel sona ulaşmanın 6 yolu Pudra.com'da.

Erkeklerin zevk noktaları
Daha iyi bir seks hayatı istiyorsanız erkeğinizin zevk noktalarını ve hassas bölgelerini keşfetmelisiniz. İşte erkeklerin 11 zevk noktası...

Kadınların sevdiği oral seks hareketleri
Birçok kadın partnerinin hatalı hareketleri nedeniyle oral seksten çok zevk alamıyor. Kadınların oral seksi sevmesini sağlayacak tüyolar Pudra.com'da.

Ateşli bir seks yaşamı için 7 öneri
Yatakta farklı pozisyonlarla ve oyunlarla daha önce hiç yaşamadığınız dakikalar yaşayabilirsiniz. Bu baştan çıkarıcı hilelerden sonra, partneriniz size hayatı boyunca kilitlenip kalmak isteyecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER