@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2015

Kadınların sevdiği oral seks hareketleri

Birçok kadın partnerinin hatalı hareketleri nedeniyle oral seksten çok zevk alamıyor. Kadınların oral seksi sevmesini sağlayacak tüyolar Pudra.com'da.

Oral seks hem kadınlar hem de erkekler için orgazma ulaşmanın en güzel yollarından biri. Özellikle kadınlar oral seks ile çok daha hızlı ve yoğun orgazmlar yaşayabiliyor. Buna rağmen birçok kadın kendisine oral seks yapılmasından çekiniyor ve akla kadınlar oral seksi sevmiyor mu sorusunu getiriyor. Aslında kadınların sadece bu konudaki tabularını yıkmaları gerekiyor. Tabii aynı şekilde partnerlerinin de kendilerini bu konuda geliştirmeleri önemli. Erkeklerin oral seks sırasında partnerlerinin daha çok zevk alması için biraz özen göstermeleri yeterli. İşte kadınların sevdiği oral seks hareketleri...



Kadınların sevdiği oral seks hareketleri
Doğru oral seks pozisyonunu bulmak

Oral sekste birbirinden farklı pozisyonlar var, elbette kadının sevdiği ve en çok zevk veren pozisyonu bulmak oldukça önemli. Çiftlerin oral seks için en çok tercih ettikleri pozisyon kadının sırtüstü uzanarak yastığa dayandığı, erkeğin ise partnerinin bacakları arasında uzandığı ya da diz çöktüğü klasik "uzan ve dinlen" pozisyonu. Ancak bu pozisyon erkeklerde boyun tutulmasına ya da sırt ağrısına neden olabileceği için uzun süre devam etmek zor olabilir. Kadının rahat bir yerde oturduğu, erkeğin ise yere oturduğu pozisyon ise çok daha rahat uygulanabildiği gibi partnerler birbirini görebildiği için daha çok cinsel zevk verir. Kadın orgazmı bedenle olduğu kadar zihinle de ilgili olduğu için çoğu kadın partnerini görebildiği pozisyonları tercih eder. 


Klitorise odaklanmak

Oral seksin amacının klitoral orgazm olduğunu unutmamak gerekiyor. Kadınların en çok yakındıkları konulardan biri de erkeklerin bunu unutarak klitorise yeteri kadar odaklanmamaları. Bir diğeri ise erkeklerin klitorisi bulamamaları. Bu durumda kadın partnerini yönlendirebilir ya da erkek kadına tam olarak nereden zevk aldığını sorabilir. Ayrıca klitorisin ucu aşırı hassas olduğu için fazla baskı uygulamamaya dikkat edilmeli. Tabii bunu saplantı haline getirip vulvanın diğer kısımlarına hiç dokunmamak da doğru değil. 

Kadınların sevdiği oral seks hareketleri 1
 

Ellerden yardım almak

Birçok kadın oral seks sırasında parmaklarla ekstra uyarılmaktan zevk alır. Bulunduğu pozisyona göre erkeğin oral sekse devam ederken bir taraftan elleriyle kadının vücudunun diğer bölgelerine dokunması orgazmın çok daha kolay ve şiddetli yaşanmasını sağlar. Ayrıca G noktasını uyarmak için erkeğin parmaklarını kullanması orgazmın şiddetini arttırabilir.


Nazik olmak

Normalde nasıl bir seks hayatınız olursa olsun oral seks esnasında nazik olunması gerekir. Klitorisin ne kadar hassas olduğu unutulmamalı ve özellikle başlangıçta ufak dokunuşlar tercih edilmeli. Kadın canının yandığını belli ediyorsa da ilk başta elle uyarıp ardından oral sekse geçmek iyi olabilir.


Acele etmemek

Oral seks genellikle bir ön sevişme tekniği olarak görülür ve kadının orgazm olmasından çok sekse hazırlanması amaçlanır. Ancak birçok kadın oral seks ile penatrasyona göre çok daha hızlı ve yoğun orgazmlar yaşar. Erkeğin bunu aklında tutarak, oral seksi bir an önce bitirmek için acele etmemesi oldukça önemli. Doğru ve rahat edebileceği bir pozisyonda kadın orgazma ulaşana kadar oral sekse devam etmek ve bu esnada mümkün olduğunca yavaş hareket etmek iyi sonuçlar verebilir. Aynı şekilde kadın orgazmının hemen ardından biraz mola vermekte de fayda var. Böylece kendini toparlamak için zaman bulan kadının, cinsel ilişki için yeterince istekli olacağından emin olabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER