@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.04.2014

Kadınların hoşlanma belirtileri

Bu yazı, erkekler için! Beyler, "bir kadının benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım" diyorsanız tespitlerimize bir göz atın… Hanımlar, siz de yazıyı bol bol paylaşın...

Kadınlar birinden hoşlandıklarında ne yapar, nasıl sinyal verirler?

Kadınların hoşlanma belirtileri

Pudra.com olarak kadınların hoşlanma belirtilerini analiz ettik.

Gözler ruhun aynasıdır
Evet, klişe deyip burun kıvırabilirsiniz, ama bunun gerçek olduğunu söylemekte fayda var. Bir kadının gözlerindeki anlamı okumayı bildiğinizde gerçek duygularını çözersiniz.

Hoşlanan kadının bakışları, aslında erkeğin üzerinde asılı kalan bakışlardır. Bazen göz göze gelme biçiminde olsa da daha çok erkeğin bakmadığı anlarda inceleyen bakışlar atan kadın, karşısındaki erkeğe ilgi duyuyor demektir. Bu bakışları kaçırmamak önemli… O kaçamak inceleme bakışlarını göz göze gelme anına çevirebilirseniz, birbirinize açılma konusunda ilk adımı atmayı kolaylaştırırsınız.

Vücut dili
Konuşmak bir insanın kendini ifade etme yoludur. Fakat bazen söylenenlerden ziyade beden dili, akıldan geçenleri anlamada daha doğru sonuçlar verir. Dikkat edin oturmuş sohbet ederken dizleri size dönükse, konuşurken size doğru eğiliyorsa, gözlerinizin içine bakıyorsa ve her ufak fırsatta bile sizinle temas etmeye çalışıyorsa sizden etkileniyor demektir…

Kadınlar dinler ve soru sorarlar
Bir kadının karşısındaki erkekten hoşlandığı, sarf ettiği sözlerle de anlaşılabilir. Hoşlanan kadın genelde erkeğin anlattığı her söze ilgi duyar ya da ilgi duyarmış gibi görünür. Arada “gerçekten mi?”, “çok ilginç!” gibi karşısındaki erkeği anlatmaya devam etmesi konusunda kamçılayıcı sözler sarf ederek aslında mesaj verir. Ortamda başka kadınlar da varsa ve onlar bu anlatılanlarla ilgilenmezken aralarından biri “ee sonra?” diye ilgi duyduğunu belli ederse, bilin ki bir şeyler hissediyordur.


Hoşlanan kadın, kendisi de bir şeyler anlatmaya başladığında, normalde olduğundan daha fazla güler. Genelde erkeğin daha önceki görüşmelerde anlattığı şeyleri unutmaz ve yeri geldiğinde bunlardan bahseder. Bu da o erkeği görüşmediği zamanlarda da aklından geçirdiği anlamına gelir.

Kadınlar, hoşlandıkları erkeğe, onun hakkında daha fazla şey öğrenmek için soru sorarlar. Belki çocukluğuyla ilgili bir ayrıntı belki de ailesiyle, arkadaşlarıyla ilgili bilgiler…

Sürekli karşılaşmalar
Sizden hoşlandığını düşündüğünüz kişi sürekli bir şekilde karşınıza çıkıyorsa; siz kahve almaya gittiğinizde o da gidiyorsa veya öğle yemeğini aynı saate denk getirip ‘nedense’ sizinle aynı mekana gidiyorsa bu sizi daha fazla görmek ve yakınlaşmak istediği içindir.

Fiziksel temas
Kadınlar hoşlandıkları erkeğin karşısında gülümseyen bir yüz ifadesi takınmayı tercih ederler. Tercih ederler dediğimize bakmayın, bu ifade kendiliğinden yapışıp kalır zaten yüzlerinde. En bariz hoşlanma belirtisi de konuşma esnasında temas kurmalarıdır. Erkeğin omzuna, koluna dokunurlar. Ama bu dokunuşlar, dostça değil ürkekçedir.

Kadınlar hoşlandıkları erkekle daha fazla vakit geçirmeyi sever ve isterler. Örneğin kalabalık bir arkadaş topluluğu uzun saatler boyu birlikte oturduktan sonra artık eve gitme zamanının geldiğini söylese de, hoşlanan kadın çeşitli bahaneler bularak biraz daha kalabileceğini ifade eder erkeğe. Bunun üzerine biraz daha zaman geçirdikten sonra kendisini evine bırakacağını söyleyen erkek kazançlı çıkar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER