@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.05.2016

Eski sevgiliniz sizi hala seviyor mu?

Eski sevgilinize dönmek istiyor ama onun sizi hala sevdiğinden emin olamıyor musunuz? Onun da sizi sevdiğini gösteren işaretler Pudra.com'da

Ayrılık herkes için zor, özellikle de ayrılığın ilk zamanları! Üzerinden yeterince zaman geçmesine rağmen ilk günkü gibi acı çekiyorsanız, sebebi hala eski sevgilinizi sevmeniz olabilir. Onu hala seviyorsanız, geri dönmek istemeniz de çok normal. Yeniden bir araya gelmek için son bir hamle yapmadan önce onun da sizinle aynı şekilde hissettiğinden emin olmanızda fayda var. İşte eski sevgilinizin sizi hala unutamadığını gösteren işaretler...



Eski sevgiliniz sizi hala seviyor mu?
Hala iletişim kurmaya çalışıyorsa

Hepimiz ayrılığın ilk zamanlarında yapılan görüşmeleri biliriz, bunların çoğunun hesaplaşma için olduğunu da. Ancak ayrılmanızın üzerinden yeterince zaman geçmiş olmasına rağmen eski sevgiliniz sizinle iletişim kurmak için ısrarcıysa işler değişebilir. Ayrılıktan sonra arkadaş kalmaya karar vermiş olabilirsiniz ama bunun her gün konuşmak, mesajlaşmak ya da sürekli buluşmak anlamına gelmediğini bilmelisiniz. Eski sevgiliniz sizi görmek ya da sizinle konuşmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsa, sebebi size hala bir şeyler hissetmesi olabilir.


Kendini hatırlatmanın yolunu buluyorsa

Eğer karşınızda sizi hala seven ve tekrar bir ilişki yaşama umudu olan birisi varsa, ne yaparsanız yapın onu unutmanıza izin vermez. Gittiğiniz yerde birden karşınıza çıkması, ilginç tesadüfler, sosyal medyadan gelen beğeni ya da yorumlar, eski sevgilinizin ben hala buradayım deme yolu aslında. Ne zaman yeni biriyle bir şeyler yaşama ihtimaliniz olsa, eski sevgilinizden kendini hatırlatacak bir hamle mi geliyor? Bunların tesadüf olduğuna inanmasanız iyi olur.
eski sevgiliniz sizi hala seviyor mu?

Çevrenizdekilerle iletişimini koparmadıysa

İlişkiniz bitti ve onunla görüşmemeyi tercih ettiniz. Ancak eski sevgiliniz size hala bir şeyler hissediyorsa başka yollar bulacağından emin olabilirsiniz. Tabii ki ilk deneyeceği yol; en yakınınızdaki insanlarla iletişime geçmek olacak. Sizin onunla tanıştırdığınız arkadaşlarınızla ya da aile bireylerinizle hala görüşmeye devam ediyorsa, asıl amacının sizinle ilgili bir şeyler öğrenmek olduğunu düşünmekte haksız değilsiniz. "Onlar benim de arkadaşım" ya da "Aileni çok seviyorum" gibi bahaneler sunsa da hiç kimse unutmak istediği birinin yakınlarını hayatında tutmak istemez.


Sizi görünce eskisi gibi davranıyorsa

Eski sevgilinizle arkadaş kalmış olsanız bile aranızdaki ilişkinin kuralları değişmiş olmalı. Artık el ele yürüdüğünüz, başınızı omzuna yasladığınız, görür görmez kucağına atladığınız kişiyle değil sadece bir arkadaşınızla görüşüyorsunuz. Ancak eski sevgiliniz buna uygun davranmıyorsa, onun için aranızdaki ilişki tam olarak bitmemiş olabilir. Hala eskisi gibi size sarılıyor, gözlerinizin içine bakıyor ya da sürekli sizinle temas kurmanın bir yolunu buluyorsa, bu hareketlerin pek arkadaşça olmadığını söyleyelim.

eski sevgiliniz sizi hala seviyor mu?Arkadaşları sizinle iletişime geçiyorsa

İkinizin arasındaki tüm iletişim kopmuş olabilir. Ama gerçekten size kendini unutturmak istemeyen eski sevgiliniz mutlaka bir yolunu bulur. İlişkiniz devam ederken sizi pek de sevmeyen arkadaşları birden sizinle konuşmaya mı heveslendiler? İlişkinizin daimi sorunlarından biri olan en yakın arkadaşı sürekli hal hatır sorma bahanesiyle sizi mi arıyor? Konuşmanın aralarında sürekli eski sevgilinizin ne kadar üzüldüğünü, sizi hala unutamadığını, “Sakın sana bunları anlattığımı bilmesin” cümlesiyle birlikte mi? Karşınızda eski sevgiliniz tarafından görevlendirilmiş biri olduğuna emin olabilirsiniz.


Kıskandırmaya çalışıyorsa

Konu eski sevgiliye dönmek olunca hemen hepimizin en çok yaptığı hata kıskandırmak oluyor. Evden çıkmayı hiç sevmeyen eski sevgiliniz her gece başka bir yere mi gitmeye başladı? Ve her nasılsa her seferinde bundan haberdar mı oluyorsunuz? Birden ortaya daha önce varlıklarından bile haberdar olmadığınız arkadaşları mı çıktı? Sosyal medya hesaplarını farklı farklı kadınlarla çektirdiği fotoğraflar mı dolduruyor? Tüm bunların üstüne sürekli ne kadar mutlu olduğuyla ilgili paylaşımlar yapıyor ya da ortak arkadaşlarınızla size böyle mesajlar mı veriyor? Karşınızda hiç de mutlu olmayan biri olduğundan emin olabilirsiniz. Gerçekten mutlu olduğunuz zamanı düşünün. Bunu herkese duyurma ihtiyacı hissetmiş miydiniz? Tabii ki hayır. Asıl amacı sizi kıskandırmak, emin olabilirsiniz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Burcunuza göre terk edilme sebepleriniz
Burçlar bir aşkın başlamasında ya da bitmesinde düşündüğünüzden çok daha etkili. Burçlara göre ayrılık sebepleri Pudra.com'da.

Erkeklerin kadınları terk etmelerinin gerçek nedenleri
Sevgilinizin sizi neden terk ettiğini bir türlü anlayamıyorsanız, bu haberimiz tam size göre. Erkeklerin ayrılırken kadınlara itiraf edemediği, gerçek terk etme nedenleri Pudra.com yazd

Eski sevgilinizi nasıl unutursunuz?
Ayrılığın üzerinden yeterince zaman geçmiş olmasına rağmen hala eski sevgilinizi unutamadınız mı? Eski sevgilinizi unutmanız için neler yapabileceğinizi Pudra.com yazdı.

Eski sevgilinize dönmemeniz için 8 neden
Eski sevgilinizi unutamıyor ve ona geri dönmenin planlarını yapıyorsanız, bu haber tam size göre! İşte eski sevgiliye dönmemeniz için farkına varmanız gereken nedenler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER