@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.04.2016

Filmlerin en seksi sahneleri

Üzerinden çok zaman geçse de bazı filmler asla aklımızdan silinmez. Hayatımızda yer etmiş hollywood filmlerinin en seksi sahneleri Pudra.com’da.

Bazı filmleri izlememizin üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin, öyle sahneleri vardır ki asla aklımızdan silinmez. Hollywood sinemasının en popüler filmlerinin en seksi sahneleri de çoğumuzun hafızasında yer edinmiştir. Ancak hala görmemiş olanlarınız ya da tekrar hatırlamak isteyenler için işte, sinemanın en seksi sahneleri...

Hollywood sinemasından en seksi sahneler

En seksi sahneler

Titanic: Kate ve Leo arabada seks sahnesi

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'in unutulmaz aşkı hepimizin aklındadır. Özellikle de buğulu camlarıyla arabanın içinde seks yaptıkları sahne. Rose'un Jack'ten onu yıldızlara uçurmasını istediği o meşhur sahne birçoğumuz için unutulmaz olmuştur.

En seksi film sahneleri
Mr. and Mrs. Smith: Brangelina'dan unutulmaz bir sevişme sahnesi

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in aşklarının başladığı film Mr. and Mrs. Smith'te, bir aşk-nefret ilişkisi vardı. Birbirlerini öldürmeye çalışan iki ajan ve onların bu çabasının inanılmaz şiddetli bir sevişmeye dönüşmesi... İkilinin arasındaki gerçek aşktan olsa gerek bu sahne fazlasıyla gerçekçi ve etkileyiciydi

En seksi film sahnesi
Not Defteri: Rachel McAdams ve Ryan Gosling’in kavuşma öpücüğü

Romantik bir aşk hikayesini anlatan Not Defteri filminden, Rachel McAdams ve Ryan Gosling'in kavuşma öpücüğü de elbette unutulmazlar arasında. Uzun yıllar süren ayrılıktan sonra tekrar karşılaşmalarında yağmur altında yaptıkları yolculuk ve öpüşmeleri hepimizin hafızasına kazınmıştır. Sonrasında yatak odasına gitmeleri ise sinema tarihin en seksi sahnelerinden birini oluşturur.
En seksi film sahneleri
9½ Hafta: Mickey Rourke ve Kim Basinger yağmur altındalar
Mickey Rourke ve Kim Basinger'ın başrollerde olduğu unutulmaz bir erotik drama 9½ Hafta. Filmin tamamında oldukça seksi sahneler mevcut. Özellikle de Mickey'ın Kim'in gözleri kapalıyken vücuduna buz sürdüğü ve onu çeşitli yiyeceklerle beslediği sahne unutulmaz. Elizabeth'in striptiz sahnesi ve finaldeki yağmur altında seks sahnesi de bu filmin unutulmaz sahnelerinden.

En seksi sahneler
Siyah Kuğu: Natalie Portman ve Mila Kunis'in şok edici seks sahnesi

Natalie Portman ve Mila Kunis'in Siyah Kuğu filmindeki öpüşme ve sevişme sahnesi, filmin en çok konuşulan sahnelerinden biri olmuştu. Alkol ve uyuşturucunun alındığı bir partiden sonra gerçekleşen bu sahnede oyuncular oldukça gerçekçi bir performans sergiliyor. Sahne pek çok tutkulu öpücük ve orgazm anıyla son buluyor.
En seksi film sahneleri
Temel İçgüdü: Michael Douglas ve Sharon Stone'un ikonik seks sahnesi
Polis ve cinayet şüphelisi arasında geçen unutulmaz sahne... Catherine Tramell’in (Sharon) Dedektif Nick Curran'a (Douglas) karşı bacak bacak üstüne atıp tüm seksapalitesini sergilediği sahne Hollywood'un efsanelerindendir. Ortada açık bir seks yoktur ama asıl seksi olan da merak uyandıran erotizmdir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER