gulru tuzun
Gülru Tüzün
21.01.2023
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Kadınların en çok zevk aldığı noktalar

Kadınlar zevk almaya önce beyniyle başlıyor. Bir kadın, zihinsel olarak cinselliğe ne kadar hazırsa vücudu da dokunuşlardan o oranda etkileniyor.

Şehvet dolu bakışlar, cinselliğe davet eden ama zarif ve tatlı sözler beyni cinselliği düşünmeye yöneltiyor. Evet, zevk almaya beynimizden başlıyoruz. Beynimiz cinselliğe hazır değilse, bedenimiz de dokunuşlara karşı duyarsızlaşıyor. İşte bu nedenle kadınların cinsellikten zevk alabilmesi için partnerini istemesi, onu arzulaması gerekiyor. Kadının o anda partnerine güven duyması, cinsellik konusunda rahatlamasına yardımcı oluyor. Bu aşamayı atlattıktan sonraki süreci merak ediyorsanız, Pudra.com'a özel yazıma göz atın.

Kadınların en çok zevk aldığı noktalar

Kadınlar nerelerinden zevk alır, biliyor musunuz? Bu yazımda yönünü şaşırmış ellerinizin ve dudaklarınızın kadın vücudunun nerelerinde dolaşması gerektiği hakkında yol göstereceğim... İşte mutlu bir cinselliğe giden yolda yapmanız gerekenler!

Çiftlerin cinsellikten daha fazla haz almak, birbirlerinin bedenlerini keşfetmek için zamana ihtiyacı var. Birbirine vakit ayıran, karşıklıklı konuşan çiftler, yatakta daha mutlu. Çünkü cinsellikte sonuçtan ziyade süreç önemli. Bu nedenle çiftlerin birbirlerinin haz noktalarını bulması için birbirlerine dokunmaları, birbirlerini keşfetmesi gerekiyor. Dokunan, dokunulduğunda karşısındaki kişiye hissettiğini sözlü ya da davranışsal olarak aktaran çiftler yatakta da mutluluğa daha açık hale geliyor.

Dudaklara dikkat: Kadınlar, dudaklarına parmak uçlarıyla dokunmayı bilen biriyle karşılaştığında, ona kayıtsız kalamıyor. Ön sevişme esnasında hafif dudak dokunuşları, arzunun artığı anlarda öpüşmeyi bilen erkekler kazanıyor.

Göğüsler: Ön sevişme ve seks sırasında bir kadına daha fazla zevk vermek istiyorsanız, kadınların meme uçlarını ve çevresini unutmamanız gerekiyor. Son derece hassas olan meme uçları belirgin hale gelmişse, partneriniz tahrik olmuş demektir. Ancak buraya yoğunlaşırken dikkat edin, eğer istemiyorsa, canını acıtmayın. Belki şimdiye kadar izlediğiniz 18+ filmlerde sadece kadınların meme uçlarını emen erkekler gördünüz ancak bir kadın sadece meme uçlarından değil, çevresinden de zevk alır. Onunla yakın temas halindeyken bir yandan ellerinizle, göğüs çevresini okşayın, bazı anlarda, meme uçları yerine çevresine dokunun, ıslak olmayan hafif dil hareketleri ile onu keşfedin, zaman zaman yavaş hareketlerle hafifçe koltuk altına doğru yaklaşın... Diğer elinizle, diğer göğsünü hafifçe okşamayı, avuçlamayı ihmal etmeyin. Boşta kalan elinizin ne yapacağına ise muhtemelen partneriniz o sırada karar verecektir. 

Sırt: Sırt bölgesi kadınların en çok tahrik oldukları bölgelerin başında geliyor. Sırt ve hafif omuz masajı ile başlayan, tahrik edici okşayış ve öpücüklerle devam eden temas, en iyi ön sevişme yöntemlerinden biri. Ancak bunu yaparken bedeninizi ona yakın tutun. Yüz üstü yatan kadının hazır olduğu sırada, bedeninizle ona ağırlığınızı vermeniz; omuzlarına, boynuna ufak dokunuşlarda bulunmanız, onun sizi yönlendirecek davranışlarda bulunmasını sağlayacaktır. Eğer hazır hissediyorsa, üzerindeyken, arkadan beline sarılın, hafifçe ellerinizi onun genital bölgesine doğru yaklaştırın ve klitorisini uyarmaya başlayın. Tabii ki onun izin verdiği zamanda ve ölçüde...

Sıra geldi, kadınların vücutlarındaki en hassas yere, genital bölgelerine... Kadınlar genital bölgenin üstünde kalan kasık bölgelerine dudaklarla dokunulmasından zevk alırlar... Tam göbek deliğinin altındaki bölgede dolanmanız onların hoşuna gidecektir.

Kadınların genital bölgesindeki haz noktalarını tek tek incelemeye başlamadan önce size ilginç bir bölge söyleyelim. Kadınlar popolarına dokunulmasından da çok hoşlanırlar. Buraya iki elinizle yapacağınız hafif bir masaj, size güzel bir cinselliğin kapısını aralayabilir. Penetrasyon sırasında da kalçaların sıkılması hazzı artırır.

Bilimsel olarak kadınların genital bölgelerindeki 4 ana haz noktası (*) 

Kadınlarda bilimsel olarak kanıtlanmış, bazı önemli haz noktaları var. Sizler için genital bölgelerindeki 4 en önemli haz noktasından bahsedeceğim.

C noktası (Clitoris): İngilizcede clitoris (klitoris) olarak geçen bu bölgede 8000'e yakın sinir lifi bulunuyor. Vücutta penis dahil başka hiçbir bölgede bu kadar hassas nokta yok. Ancak bu bölge çok hassas olduğu için kadın yeterince ıslanmadıysa, uyarılma kadında ağrıya, acıya yol açabilir. Bu bölge ön sevişme sırasında yeterince uyarıldıktan sonra dokunulmaya hazır hale gelir. Sevişme sırasında bu bölgeyi ihmal etmeyin.

G noktası (Grafenberg noktası): Vajinal kanalın girişinde iç tarafta, mesanenin 1 veya 2 cm üzerinde yer alan bu bölgenin son derece zor keşfedilmesinin nedeni G noktasının ancak doğru bir penetrasyon sırasında veya kadın ancak belli bir seviyede uyarıldıktan sonra ortaya çıkmasından kaynaklanıyor. Yani G noktası bir efsane değil. Sadece hemen kolayca bulunabilecek bir yerde değil. 

U noktası (Urethra noktası): Ürethra kelimesinin İngilizce karşılığından adını alır. Vajinanın üst kısmında idrar çıkışının her iki tarafında bulunur. Çok hassas bir nokta olan U noktası, G noktası ile birlikte uyarıldığı zaman kadın çok daha fazla zevk alır.

A noktası: Vajinal kanalın en sonunda yer alan bu bölge ancak penetrasyon ile uyarılabilir. Cinsellikte penetrasyon sırasındaki bası ve basınç artışı kadını cinsel olarak uyarmaya yardımcı olur.

(*) Bu bölgeler ön sevişme olmadan, kadın o sırada cinselliğe hazır değilse kadında ağrıya ve acıya neden olabilir. Bu nedenle bu bölgelerin öncelikle genital sıvılarla yeterince kayganlaşmış olması gerekir. Kadının ön sevişme ile uyarılması bunu sağlar.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER