@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.01.2016

Ön sevişme gerekli mi?

Seksten daha çok zevk almanın yolu ön sevişmeden geçiyor, tabii doğru tekniklerle yapıldığı sürece. Pudra.com ön sevişme tekniklerini yazdı.

Genellikle ön sevişmenin kadınlar tarafından bir ihtiyaç olarak görüldüğü düşünülür. Halbuki erkeklerin de sekse hazırlanmak ve daha çok zevk alabilmek için en az kadınlar kadar ön sevişmeye ihtiyaçları var. Sadece bunu itiraf etmekte biraz zorlanıyorlar. Bu yüzden de öğreneceğiniz birkaç ön sevişme tekniği hem cinsel hayatınıza renk katacak hem de partnerinizi tahmin edeceğinizden çok daha fazla mutlu edecektir. İşte, seks hayatınıza heyecan getirecek ön sevişme teknikleri...

Ön sevişme gerekli mi?
 

Masaj yapın

Hem kadınlar hem de erkekler için en çok işe yarayan ön sevişme tekniği ve romantik seks yapma yolu masaj, tabii doğru yapıldığında. Doğru ve etkili dokunuşlarla hem partnerinizi günlük stresinden kurtarıp hem de sekse hazırlamanız mümkün. Özellikle boyun ve omuzlara yoğunlaşmanız ve bunu yaparken de arada küçük öpücükler vermeniz oldukça tahrik edici olacaktır. Erkeklerin birçoğu doğru yapılan ayak masajından da oldukça hoşlanıyorlar. Ayrıca siz ona masaj yaptıktan sonra, kendiniz için de masaj talep etmekten çekinmeyin. Emin olun partneriniz size masaj yaparken de yeterince tahrik olacaktır.


Erotik film ve kitaplar

Kadınların libidosunun artmasına en çok yardımcı olan materyal erotik kitaplar. Görselliğe daha çok önem verdikleri için olsa gerek erkeklerin favorisi ise erotik filmler. Bunları paylaşmanız ise harika bir ön sevişme tekniği. Okuduğunuz kitaptan etkilendiğiniz bir yer seçip partnerinize anlatmayı deneyin ya da birlikte erotik bir film izleme teklifinde bulunun. Buna hayır demeyeceğinden emin olabilirsiniz. Tüm bunlar ikinizi de tahrik edeceği gibi aynı zamanda deneyebileceğiniz yeni fanteziler öğrenmenize sağlayarak da cinsel hayatınızı renklendirecektir.

ön sevisme gerekli mi
Dans edin

Erkeklerin başlıca fantezilerinden biri de striptiz. Bu fantezisini gerçeğe dönüştürüp ona evde ufak bir şov hazırlamanız ise oldukça başarılı bir ön sevişme tekniği. Bu konuda çok iyi olmanıza ya da gerçekten harika bir şov çıkarmanıza da gerek yok. Sadece birkaç basit hareketi öğrenip, en seksi kıyafetlerinizi dans ederek ve onun gözlerinin içine bakarak çıkarmanız fazlasıyla yetecektir. Hatta bu küçük şovunuza onu dahil ederek de sevişmeyi başlatabilirsiniz.


Seks oyunları

Sevişme isteğinizi belli edip yatağa girdikten sonra ön sevişmeyi başlatmaktansa, partnerinizi hiç ummadığı anlarda yakalayabilirsiniz. Çalışırken, bir şeyler okurken ya da izlerken bir anda öpmeye başlamanız ve ufak dokunuşlarla tahrik etmeniz güzel bir başlangıç olabilir. Tabii bunu bir vur-kaç oyununa dönüştürüp o devam etmek istediğinde kendinizi geri çekmeniz daha da tahrik edici olabilir. Ayrıca fantezi kutusu, strip poker ya da doğruluk mu cesaret mi gibi seks oyunları da ön sevişme için oldukça iyi seçenekler.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Mükemmel orgazm için 6 seks pozisyonu
Seks terapistlerinin önerdiği, orgazm için en uygun sevişme pozisyonlarını biliyor musunuz? Sekste mükemmel sona ulaşmanın 6 yolu Pudra.com'da.

İyi öpüşme teknikleri
Flörtün, romantizmin ya da iyi bir sevişmenin başlangıcı iyi bir öpüşmeden geçiyor. Tabii bunu nasıl başaracağınızı bilirseniz… İşte, iyi öpüşme teknikleri...

Erkeklerin zevk noktaları
Daha iyi bir seks hayatı istiyorsanız erkeğinizin zevk noktalarını ve hassas bölgelerini keşfetmelisiniz. İşte erkeklerin 11 zevk noktası...

Cinsel isteği artırmanın 11 yolu
Spor, spontane seks, afrodizyak yiyeceklere yönelerek ve cinsel isteği azaltan hastalıkları ortadan kaldırarak seks arzunuzu geri getirebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER