10.04.2015

Seks hayatınızı canlandıracak besinler

Sevgilinizle romantik bir akşam yemeğine gittiniz, kendinizi oldukça seksi hissediyorsunuz. Bu hissin gece boyunca devam etmesi için ne yiyeceğinize dikkat etmelisiniz. İşte libidonuzu canlandıracak bir akşam yemeği menüsü...

Sevgilizle romantik bir akşam yemeğine çıktınız. El ve ayaklarınız kusursuz görünüyor. İç çamaşırlarınız tam istediğiniz gibi seksi ve üzerinizde küçük, mükemmel bir siyah elbise var. Her şey hayal ettiğiniz gibi, peki akşam yemeğinde ne yiyeceksiniz?

Seks hayatınızı canlandıracak besinler

Seksi bir gecede ne yeneceğini kesinlikle iyi bilmelisiniz. Kendinizi seksi hissetmenizi sağlayacak bazı yiyecekler var ve bu bilimsel olarak da kanıtlanmış. İlk olarak akşam yemeğinde hiçbir zaman büyük bir öğün yememelisiniz. Midenizi tam doldurduğunuzda, kendinizi kesinlikle seksi hissetmeyeceksiniz. Bilim adamları da yaptıkları araştırmalar sonucunda bu fikirdeler. Biftek, patates ve nişastalı tatlılar libidoyu düşürüyor. Beslenme Uzmanı Amy Hendel, yüksek kalorili yiyeceklerin mide ve kalbi fazla çalıştırdığını söylüyor. Bu durum da beyni ve seks dürtüsünü uyandıracak oksijeni hiç bırakmıyor.

Libidonuzu canlı tutmak için neler yemelisiniz?
Deniz ürünleri: Seksüel uyarmayı teşvik eden çinko, deniz ürünlerinde özellikle karideste bolca bulunuyor.
Koyu, yeşil yapraklı salata: Yeşilliklerdeki demir kadınlara güç veriyor.
Baharatlarla pişirilmiş balıklar: Balık karnınızı doyurur ama şişkinlik hissi yaratmaz ve kilo aldırmaz.
Çilolata soslu meyveler: Sıcak suda pişirilmiş elma, armut, bal kabağı gibi tatlılar vücutta daha fazla endorfin salgılanmasına neden olur ve enerji verir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER