@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.06.2014

Tao sevişme sanatına göre orgazm

Kadınların çoğu zaman orgazm olamadıklarını, hatta bazen eşlerine orgazm taklidi yaptıklarını biliyoruz. İşte kadınların orgazm olamama sorununu çözen Tao sevişme sanatı!

Kadınların orgazm olamama sorununu çözen, hatta her iki taraf için de cinsellikten alınan hazzı artıracak öğretiler üzerine tememlenen Tao sevişme sanatına göre, kadınların orgazm olması aslında çok kolay. Sadece adımları takip etmeniz yeterli.

Tao sevişme sanatına göre orgazm

Kadın ve erkek arasındaki fizyolojik farklara dikkat çeken ve her iki cinsin de uzun ve sağlıklı bir cinsel ilişki için bedenlerini disipline edebileceklerine inanan Taocu sekse göre, erkeğin kadının orgazm olduğunu anlayabileceği on işaret var. Erkek bu işaretleri takip ederek hareketlerine yön verebilir.

Kadınlarda orgazmın 10 işareti
1. Kadın ellerini erkeğin sırtına dolayarak bedenin alt kısmını hareket ettirmeye başlar.
2. Kadın dilini dudaklarının arasına alarak erkeği öpmeye çalışır. Burnundan hızlı hızlı nefes alıp verir. Bedeni iyice gevşer.
3. Kadın erkeğin tüm vücudunu ve özellikle penisi ellemeye çalışır. Bu kadının erkeği için artık büyük bir istek duymaya başladığını gösterir.
4. Kadın hafifçe iniltiler çıkarır. Bunlar kadının isteğinin son noktaya ulaştığının göstergesidir.
5. Kadın bacaklarını iyice açıp erkeği içine almak istediğini anlatır.
6. Kadın dili dudaklarının arasında hafifçe iniltiler çıkarır. Bu kadının erkeğinin içinde, ileri geri gidip gelmesini istediği anlamına gelir.
7. Kadın ayaklarını gerer ve erkeği içinde tutmaya çalışır. Kısık sesle inlemeye devam eder. Bu orgazmın artık çok yakın olduğunu gösterir.
8. Kadın birden belini hafifçe kıvırır, terler ve gülümsemeye başlar. Bu sevişmenin bitmesini istemediği anlamına gelir.
9. Kadın boşaldığı halde erkeğini sıkı sıkı tutar. Bundan kadının tam olarak doyuma ulaşmadığı anlamı çıkarılabilir.
10. Kadının vücudu sıcaklar, terler; elleri ve ayakları ise iyice gevşer. Bu kadının artık tam olarak doyuma ulaştığını gösterir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER