Milliyet 10.09.2012

Yatak seçimi cinsel hayatı nasıl etkiler?

Her yatak çeşidi belirli özelliklere sahiptir. Uyku haricinde yatakta en çok gerçekleşen bir diğer aktivite sekstir. Peki, yatağınız cinsel hayatınızı nasıl etkiler?

Cinsel aktivitelerin büyük bölümü yatakta geçer. Elbette evin diğer bölümlerinde de değişik fanteziler gerçekleştirilebilir. Ancak çiftlerin büyük çoğunluğu yatak dışında cinsel birleşme yaşarken rahat hissetmezler. Peki, hem sağlıklı bir uyku hem de cinsel yaşam için bir yatakta hangi özellikler olmalıdır?

Yatak seçimi cinsel hayatı nasıl etkiler?

Aktif seks dostu
Hayal gücünüze bağlı olarak cinsel yaşamınız da zenginlik kazanabilir. Bu tip durumlarda kolay hareket ettirilebilecek, rahatça kaldırılıp yeri değiştirilebilecek bir yatak seçmelisiniz.

Esnek
Esnek bir yatak cinsel ilişki sırasında daha kolay pozisyon değiştirmenizi sağlarken vücudunuza zarar vermenizi de önleyecektir. Kolay esneyen bir yatak en çok yaralanan bölge olan dizlerin daha rahat etmesini sağlayacaktır.

Enerjiyi emen
Cinsel yakınlaşmaların ne zaman meydana geleceği pek tahmin edilemez. Evdeki misafirlerinizin veya yan komşularınızın özel hayatınıza dair sesleri duymasını istemiyorsanız enerjiyi emen, sessiz yaylara sahip bir yatak seçmelisiniz.

Dayanıklı
Üzerindeki fiziksel aktivitenin uzun zaman süreceği göz önüne alınırsa kendini bırakmayan, yayları sağlam bir yatak seçmekte fayda var.

Yumuşak doku
Sürtünmeden kaynaklı bilek, diz, bacak veya diğer bölgelerin yaralanmasına karşı yumuşak dokuya sahip bir yatak seçilmelidir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER