@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2014

Yorgun çiftler için seks önerileri

Stres ve yorgunluk cinsel hayatımıza sekte vuruyor. Oysaki cinsel yaşam yorucu olmak zorunda değil, ilaç gibi de gelebilir. Yorgunluğun cinsel yaşamınızı etkilememesi için yapmanız gerekenleri Pudra.com yazdı.

İş stresinin hem kadın hem erkek üzerinde yıpratıcı bir etkisi olduğu tartışılmaz. Tüm gün yorgun, stresli ve gelecek kaygısıyla dolu geçirince yatakta eğlenmeye hal kalmayabiliyor. Kadın gittikçe daha fazla yükü omuzluyor: Eğitim, kariyer, evlilik ve çocuklar... Hepsini idare etmek kadınlar için kolay değil. Erkek özellikle yorgunken hızlı seksi tercih ederken, kadın kısa ve hızlı bir sevişmedense uyumayı tercih ediyor.

Yorgun çiftler için seks önerileri

Cinsel hayatımıza sekte vuran nedenler
  • Fazla kilo cinsel hayatın düşmanı: Aşırı kilolu kişiler çok daha çabuk yoruluyor, hareket alanları kısıtlı kalıyor. Ayrıca, fazla kilolu pek çok kişide kendine güven sorunu gözleniyor, bu da yatağa mutsuzluk taşıyor.
  • İş dışında kalan zamanlara genellikle stres hakim oluyor. Boş zaman en iyi şekilde değerlendirilmek istenirken, çoğunlukla arkadaşlarla vakit harcanıyor, televizyon ya da bilgisayar karşısında biraz rahatlanmaya çalışılıyor. Sevişmenin ne kadar harika bir rahatlama yöntemi olduğu yavaş yavaş unutuluyor.
  • Aşırı dozda erotizmin de öldürücü etkisi olabiliyor! Cinsel içerikli görsel malzemeye ulaşmak o kadar kolay, altında kaldığımız bilgi yağmuru o kadar yoğun ki artık, okuduklarımız ve gördüklerimiz üzerimizde baskı yaratabiliyor: Erkekleri nasıl baştan çıkarırız? Erkekleri nasıl mutlu ederiz? Bunun gibi sorular bizi gereksiz bir strese sokuyor, özgürce ve içimizden geldiği gibi bir cinsellik yaşamayı imkansız hale getiriyor.
  • Ne kadar yorgun olursanız olun, hormonlarınızın varlığını unutmayın. Partnerinizle birlikte zaman geçirmenin, cinsel anlamda da mükemmel olacağını aklınızın bir köşesine yazın. Sarılıp uyumak, birbirine masaj yapmak bile çok güzel olabilir.

  • Kendini yorgun hissedenlere seks önerileri
    Bugün çok yoğundunuz değil mi? Eve geldiğinizde kendinizi çok yorgun hissediyorsunuz ve bu durumda aklınıza gelen son şey herhalde sevişmek. Oysa sizi çok seven bir partneriniz var ve siz de onu çok seviyorsunuz. Uzaktan sevmek nereye kadar? Sadece hafta sonları sevişen sıkıcı ve içi geçmiş bir çift olmak istemiyorsanız; henüz tüm enerjiniz ve arzunuz içinizde canlıyken, büyükşehir dayatması bir yaşantının kurbanlarından olmayın. Kendinize, kadınlığınıza ve cinsel hayatınıza her zaman özen gösterin. Önerilerimiz bu konuda size yardımcı olacak.

    Ağır çekim sevişin
    Hızlı hareket etmek enerji gerektirir. Yorgun olduğunuzda partnerinizle ağır çekim bir gece geçirmeyi deneyebilirsiniz. Birbirinize yavaşça dokunurken daha yoğun hisler yaşayabilirsiniz. Ufak öpücükler kondurmaya, ellerinizle daha şefkatli dokunmaya özen gösterin. Yavaş çekim hareketlerle sevişirken normalde gözünüzden kaçan birçok ayrıntıyı keşfedebilirsiniz. Bir başka önerimizse, cinsel ilişki esnasında yavaş hareket ederken, zaman zaman tamamen durarak kısa aralıklar vermeniz olacak. Hareketlerini kısıtlamanız partnerinizin sizi daha çok istemesini sağlayacak.

    Rahat pozisyonlar tercih edin
    Zorluk derecesi düşük olan birçok pozisyon var. Yatakta sevişecekseniz, yan yana uzanabileceğiniz pozisyonları tercih edebilirsiniz. Sizin masaya ya da o yükseklikte bir yere oturduğunuz, partnerinizinse ayakta durduğu pozisyon da uygun olabilir. Misyoner pozisyonundan vazgeçemiyorsanız, tembeller için uygun bir misyoner pozisyonu uygulayın. Partneriniz üstteyken ellerinden değil, dirseklerini yatağa dayamak yoluyla kolundan kuvvet alabilir. Daha yorgun ve isteksiz olan partnerinizse, o zaman binici pozisyonunu uygulayabilirsiniz. Çok yorgun olacağınızı varsaydığımızdan, bacaklarınızdan destek almak yerine yatağın başına tutunarak hareket kuvvetini oradan almanızı tavsiye ederiz. Binici pozisyonundayken bacaklarınızı kullanmadan, sadece vajina kaslarınızı sıkıp bırakarak da gayet tatmin edici bir birleşme yaşayabilirsiniz. Ancak bunun için vajina kaslarınızın gelişmiş olması gerekir. Bunun için gün içinde, pelvis kaslarınızı sıkıp bırakarak kolaylıkla yapabileceğiniz kegel egzersizleri size yardımcı olabilir.


    POPÜLER GALERİLER
    gelinlik modelleri pudra
    mac mbfwi pioneering designersi 10
    lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
    korean beauty kore guzellik sirlari
    new york fashion week 26
    paris fashion week pudra 12
    mac mbfwi pioneering designersi 10
    oleg cassini collection 2117 2
    EN YENİLER