29.01.2010

Erkekler hakkında bilmediğimiz 5 sır!

Erkekler flört, aldatma ve eski sevgili konusunda ne düşünüyorlar, biliyor musunuz?

Erkeklere dair merak ettiğimiz bazı soruların yanıtlarını arıyoruz… İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre erkekler hakkında bilmediğimiz 5 sır pudra.com’da…

Erkekler hakkında bilmediğimiz 5 sır!

1- FLÖRT

Erkeklerin yüzde 84’ü potansiyel eş olabilecek kız arkadaş arıyorlar kendilerine. Pek çok yalnız erkek, kendisine bir sevgili ararken hayal ettiği müstakbel eş özelliklerine sahip biri olmasını istiyor. Erkekler, tanıştıkları kadın, aradıkları özelliklere sahip değilse, kendilerine göre yanlış kadınlarla flört ederek boşa zaman geçirmek istemiyor. Şaşırtıcı değil mi? Biz hep kadınların flört etmek üzere tanıştığı erkeklerde potansiyel eş özellikleri aradığını düşünürdük…

2- ALDATMA

Erkeklerin yüzde 70’i eşlerini aldatmıyor, sadece yüzde 13’lük bir kısmı seks hayatlarına başka kadınları dahil ediyor, kalanı ise fikir beyan etmiyor. Yüzde 70, düşündüğümüzden oldukça yüksek bir rakam, değil mi? Belki de bu araştırmaya katılan evli erkekler yanlış seçildi! Erkeklerin sadece yüzde 13’ünün aldatmaya meyilli olduğunu göz önünde bulundurarak, evli erkeklerin daha dikkatli olduğu sonucunu çıkarabiliriz.

3- ESKİ SEVGİLİ

Erkeklerin yüzde 50’si partnerlerinin eski erkek arkadaşlarıyla görüşmesinden rahatsız olmuyor. Bu demek oluyor ki, iki erkekten biri“arkadaş kalma” olgusuna inanıyor! Araştırmaya katılan ve kız arkadaşının eski sevgilisiyle arkadaş kalmasından rahatsız olmayan erkekler, ortada dürüstlük varsa ve şüphe uyandıracak herhangi bir şey yoksa sorun da olmadığını belirtiyorlar.

4- DOĞUM KONTROLÜ

Erkeklerin yüzde 60’ı eczaneden doğum kontrol hapı satın alıyor. Prezervatifi erkeklerin satın aldığını bilirdik, ama doğum kontrol hapı alan erkeklerle yeni tanıştık! Araştırmaya katılan erkekler, doğum kontrol hapının her şeyden daha fazla güvenli olduğuna inandıklarını, böylece birlikte oldukları kadınla seks yapmanın sonuçlarından korkmak yerine tadını çıkardıklarını söylüyorlar. İngiliz erkekler işi ne şansa ne de kadınların insiyatifine bırakıyor!

5- HESAP ÖDEME

Erkeklerin yüzde 85’i flört dönemleri boyunca, en azından ilişkileri kurulu düzene geçene kadar, dışarıda yemek yedikleri ya da başka aktivitelerde bulunduklarında hesabı ödüyor. Bu erkekler, flört döneminin başlangıcında hesabı kendilerinin ödemesinden rahatsız olmuyor. Ancak, ilişki ilerledikçe bu işin nöbetleşe yapılması ya da kız arkadaşlarının hesabı ödeme teklifinde bulunması gerektiğini düşünüyorlar. Kadınların toplumda pek çok konuda eşitlik talebinde bulunup haklarını elde ettiği bir dönemde, hesabı erkeklerin ödemesine ses çıkarmamalarını, haksızlığa göz yummak olarak görüyorlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER