@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.03.2014

George Clooney'nin sıra dışı sevgilisi

George Clooney, yeni sevgilisi Amal Alamuddin ile mutlu bir ilişki yaşıyor. Amal Alamuddin, George Clooney'nin bugüne kadarki sevgililerine hiç benzemiyor. Neden mi? İşte yanıtı...

George Clooney ve yeni kız arkadaşı Amal Alamuddin, önceki akşam New York'ta birlikte yedikleri akşam yemeği sonrası görüntülendiklerinde yüzlerinden tebessüm eksik değildi. Tanzanya'da safari ve Seyşeller adasındaki tatilin ardından görüntülenen çiftin bronz tenleri ve mutluluk pozları dikkat çekici gerçekten.

George Clooney'nin sıra dışı sevgilisi

Lübnanlı bir avukat olan yeni sevgili Amal Alamuddin ile George Clooney uzun süre arkadaştılar ama aralarında ani bir aşk ilişkisi başladı ve ilişkileri hala çok yeni.

Söylentilere göre çiftin ilişkisi, bu yıldan önce, Clooney, Alamuddin'i "Hazine Avcıları" (The Monuments Men) filminin Beyaz Saray'daki gösterimine götürdüğünde başladı. O sırada Clooney'nin ilişkisi tartışmalara yol açtı. Çünkü Alamuddin, halen, İsveç'e açılan suçluların iade davasında WikiLeakes kurucusu Julian Assange'ı temsil ediyordu.

Amal Alamuddin, George Clooney'nin Stacy Keibler ve Elisabetta Canalis gibi bugüne kadarki sevgililerine hiç benzemiyor. Eğlence sektörüyle hiçbir bağlantısı yok. Magazin basınının iddiasına göre, Alamuddin'in gösteri dünyasına hiçbir ilgisi de yok. Bu durumda herkesin aklına George Clooney'nin onu neden seçtiği sorusu geliyor.

Clooney'nin çevresindekiler onun için, "Başarılı bir avukatla birlikte. Amal, oyunculuk ya da eğlence sektöründe kariyer edinme niyetiyle onunla birlikte olmak isteyen biri değil ve onun seviyesinde. Çok akıllı bir kadın" diyorlar.


Kaynak: Popsugar.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER