Pudra.com 10.03.2015

Gülmek bu erkeklere çok yakışıyor

Türk erkeklerinin diş, ağız bakımı ve gülüşlerini mercek altına alan bir araştırmada kadınların en çok erkeklerin dişlerine ve gülüşüne dikkat ettiği ortaya çıktı.

Erkeklere özel ilk diş macunu Signal White Now Men, Türk erkeklerinin diş, ağız bakımı ve gülüşlerini mercek altına aldığı bir araştırma yaptı. ICM tarafından 1009 kadın ve erkek ile yapılan araştırma sonuçlarına göre; Türk erkekleri gülmekten çekiniyor. Kadınlara göre, muhteşem bir gülüş erkeklerin en güçlü silahlarından biri. Araştırmaya katılan kadınların %40’ı erkeklerin gülüşlerinin daha az farkında olduklarını düşünüyor.

Gülmek bu erkeklere çok yakışıyor

Erkekler gülüşlerinden memnun değil
Araştırmaya katılan 10 erkekten 8’i gülüşünden memnun değil. Erkeklerin üçte ikisi kadınlara göre dişlerinin daha sarı olduğunu düşünüyor. Türk erkeklerinin en büyük takıntıları arasında daha beyaz (%62) ve lekesiz dişlere (%25) sahip olmak var.

Türk erkekleri gülmenin erkek işi olmadığını düşünüyor
Gülmek Türk erkekleri için hassas konuların başında geliyor. Çocukluktan beri çevrelerinden "Erkek adam gülmez" telkini alan Türk erkekleri, gülmenin "erkek işi" olmadığına inanıyor. Araştırmaya göre erkeklerin %40’ı, duygularını belli etmemeleri ve fazla gülmemeleri gerektiğini düşünüyor. Böyle davranmayı babalarından, arkadaşlarından ya da medyadan öğreniyorlar. Halbuki Türk kadınlarının yarısından fazlası (%51) gülen erkeklerin daha güvenilir olduğunu, üçte ikisi (%63) gülen erkekleri gülmeyen erkeklere göre daha başarılı bulduğunu, %48’i ise gülen bir erkeğin daha maskülen göründüğünü söylüyor.

Her şey erkeklerin güzel bir gülüşüne bakıyor
Konu randevulara gelince, muhteşem bir gülüş kadınların kalbine giden yol. Araştırmaya katılan kadınların %40’ı erkekte aradıkları en çekici özelliğin güzel gözler (%13), iyi bir fizik (%12) ve espri anlayışından (%21) öte güzel bir gülüş olduğunu söylüyor. Erkeklerin %75’i iyi bir gülüşle kadınların gözünde daha çekici olacaklarını düşünüyor. Bu konuda kadınlara hak veriyor olsalar bile, onlar için "Erkek adam gülmez" hala tabu!

Muhteşem bir gülüş tüm kaleleri fethediyor
Araştırma erkeklerin gülmeyle ilgili tüm tereddütlerine rağmen, muhteşem bir gülüşün tüm kaleleri fethedeceğini gösteriyor. Erkeklerin %43’ü bir kadınla ilk buluşmanın iş görüşmesinden (%37), topluluk önünde konuşma yapmaktan (%38) ya da önemli toplantılardan (%39) daha büyük bir gerginlik yarattığını söylüyor. Fakat 10 kadından 8’i muhteşem bir gülüşün ilk buluşmada "tüm kaleleri fethettiğini" düşünüyor. Türk kadınlarının yaklaşık dörtte biri (%22) için buluştukları erkeğin gülmeyişi, oturup kalkmayı bilmemesinden (%15), muhabbet edememesinden (%14) ya da uygunsuz bir sohbet konusu açmasından (% 11) daha büyük hayal kırıklığı yaratıyor.

Gülmek en çok onlara yakışıyor
Araştırmaya göre, Türk kadınları en çok Engin Öztürk, Kerem Bursin, Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un gülüşünden etkileniyor. Kadınların gülüşünü en çok beğendiği Hollywood yıldızları ise Brad Pitt, Tom Cruise, Bruce Willis ve George Clooney. Hepsinin ortak özelliği bembeyaz dişleriyle dayanılmaz gülüşleri.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER