Advertorial 28.07.2020

Evlenmek için doğru kişiyi nasıl bulabilirsiniz?

Evlilik odaklı ciddi ilişki arayanlar için güvenli, sağlıklı ve mutlu bir ilişki kurabilecekleri bir platform sunmayı amaçlayan Hawaya'yı inceledik.

Pek çok kadının ve erkeğin hayalinde, ömrünü paylaşabileceği, geleceğini birlikte kurabileceği; iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta yanında duracak, çıkan engelleri birlikte aşacağı doğru kişiyi bulmak yer alır. Böylece uzun yıllar boyunca sürecek, güvenilir, düzenli, zengin, kalıcı ve ciddi bir ilişkinin adımlarını atabiliriz. Ancak modern hayat, yoğun okul ve iş hayatlarımız, çok hızlı bir şekilde değişen hareketli sosyal çevrelerin yanı sıra buna eklenen utangaçlıklarımız, belki geçmişe dayanan güvensizliklerimiz veya daha kapalı veya kısıtlayıcı olan aile hayatımız gibi nedenlerle doğru partneri aramak için kendimizi yeterince cesur hissedemediğimiz zamanlar olabilir. Bu doğal beklentiler ve anlaşılabilir korkular bizi kendi içimize çekilmeye itebilir ancak hiçbir şey çözümsüz değil.

hawaya evlilik odakli ciddi iliski sitesi
 
Küçük çevrelerde de beklentilerinizi dile getirebilirsiniz...
 
İnancınız, karakter yapınız veya aile kültürünüz gereği hızlı ilişki tüketme taraftarı değilseniz, amacınız doğrudan evlilik odaklı ciddi ilişki yaşamak ise kendiniz gibi insanları bulabileceğiniz platformlar mevcut. Bunlardan biri çevrimiçi arkadaşlık konusunda uzun yıllara dayanan bir deneyimi olan, bünyesinde pek çok bilinen arkadaşlık uygulamasını barındıran Match Group'un çatısı altında faaliyet gösteren ve Türkiye’de de hizmet vermeye başlayan Hawaya uygulaması.
 
Evlenmek isteyenler iyi bir eş adayını nasıl bulabilir?
 
Arapçada "sevgi" anlamına gelen "hawa" kelimesinden esinlenen Hawaya; geleneklere saygılı, güvenilir, kültürel değerleri ön planda tutan yaklaşımıyla tanışmanın ötesinde "hayat arkadaşını" bulmak isteyenlerin yanında olarak onları ciddi ilişkiye adım adım yaklaştırmayı amaçlıyor.
 
Evlilik odaklı ciddi ilişki arayanlar için uygun partnerlerini bulma yollarında destek olarak onlara uygun güvenli, sağlıklı ve mutlu bir ilişki kurabilecekleri bir platform sunmayı amaçlayan Hawaya uygulaması, günümüzde en çok indirilen ilişki uygulamalarında birinci sırada yer alıyor.
 
Hawaya’da profil oluşturduktan sonra karşılıklı beğeni ve eşleşmeden sonra devam eden süreçte Hawaya, dijital ortamda kurulan bağın gerçek bir ilişkiye dönüşmesini sağlayarak kullanıcıları evliliğe giden yolculukları süresince yalnız bırakmıyor.
 
Hawaya’nın bir diğer önemli özelliği, kullanıcıların özel yolculukları boyunca geleneklerine, kültürlerine ve değerlerine kökten bağlı kalmasına ve onlara yüzde yüz güvenli bir ortam sunması. Bu anlamda uygulama, diğer çevrimiçi arkadaşlık platformlarından farklı özellikler sunuyor.
 
Hawaya Selfie Doğrulama Özelliğiİlişkide güven önemlidir

Özellikle çevrimiçi arkadaşlık uygulaması konularında çekinceleri olan, sahte profiller ile karşılaşmaktan korkan, mahremiyetini korumak isteyen kişiler için Hawaya’nın sunduğu çok önemli özellikleri var. Bunların başında güven ve mahremiyet özellikleri geliyor.

Hawaya güçlü teknolojik alt yapısı ve kullandığı yapay zekâ ve denetleme kombinasyonu ile tüm üyeleri için “Selfie Doğrulama’’ sistemi kullanarak kimlik doğrulaması yapıyor. Böylece sahte profil oluşturulmasına engel oluyor.
 




Gizliliğinizi koruyun

Hawaya Fotoğraf Bulanıklaştırma ÖzelliğiDijital platformlarda evlilik yolunda ciddi ilişki arayan kadınların gizliliğine son derece önem veren Hawaya, ilk etapta profil fotoğrafını göstermek istemeyen kadınlar için “Bulanıklaştırma” seçeneği sunuyor.

Bu seçenek ile profil fotoğrafı yalnızca bağlantı kurduğu kişilere gösteriliyor.

Bu, şu anlama geliyor: Fotoğrafızın uygulamaya giren her erkek tarafından görülmesini istemiyorsanız, bulanıklaştırma özelliğini kullanarak, yalnızca onayladığınız profillerin sizi görmesini sağlayabiliyorsunuz. Böylece gizliliğinizi koruyabiliyorsunuz.
 





Biri ile konuşmaya başladığınızda yakınlarınızdan tavsiye alın
 
Hawaya şahit özelliği

Hawaya’da ayrıca, kullanıcıların kendilerini rahat ve güvenilir bir ortamda hissetmeleri için "Şahit" özelliği seçeneği de bulunuyor. Bu seçeneği etkin hale getiren kullanıcılar güvendikleri bir arkadaşlarını ya da güvendikleri bir aile üyesini sürece dâhil edebiliyor, onlardan geri bildirimler ve tavsiyeler alabiliyorlar.

Şahitler, diledikleri durumlarda sohbetleri izleme, yorum yapma imkanı bulabiliyorlar.
 
Dikkatiniz yalnızca birbirinizde olsun!

Hawaya özel mod - sohbet özelliği
Özellikle çevrimiçi platformlarda yaşanan en büyük sıkıntılardan biri, sohbet ettiğiniz kişinin sadece sizinle görüşüp görüşmediği konusunda yaşadığınız şüphedir. Hem kendinizi daha iyi hissetmeniz hem de sohbetin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için kişilerin tüm dikkatini birbirine vermesi dikkat edilmesi gereken en önemli konuların başında gelir. İşte bu nedenle Hawaya bu ihtiyacın farkına vararak çok önemli bir özellik sunuyor.

Hawaya sunduğu "Özel mod" seçeneği ile eşleşmeyi bir sonraki adıma taşıyor. Bu özellik sayesinde eşleşen kişiler karşılıklı olarak bütün dikkatlerini birbirine veriyor ve başka kimseyle iletişime geçmiyorlar.
 



Çekingen misiniz? Sohbet konusu açmakta zorlanıyor musunuz? 
 
Özellikle çekingen kişilerin sohbet konuları açmak konusunda yaşadığı sıkınların farkında olan Hawaya, sohbeti başlatma konusunda çekingenlik gösteren kişiler için de bir özellik sunuyor; profillerin eşleşmesinden sonra, kişilere ilk iletişimlerinde kolaylık ve rahatlık sağlamak adına ilgili çekici sohbet araçları ve kişiselleştirilmiş sohbet başlatma konuları sunuyor.
Ciddi ilişki arayanlar için mobil uygulama

Tüm bu özellikleri sayesinde pek çok çevrimiçi arkadaşlık uygulamasından ayrılarak, özellikle evlilik odaklı ciddi ilişki isteyen, niyeti ciddi insanların buluşmasını sağlayan, kendini "evlilik yolunda ciddi ilişki arayan bekarların uygulaması" olarak konumlayan Hawaya, tüm kullanıcıların güvenliği konusunda büyük hassasiyetle davranıyor, aynı zamanda pek çok yeni özelliği de uygulamasına eklemeye devam ediyor.
 
Hawaya evlilik odaklı ciddi ilişki sitesi mobil uygulama

Mobil telefonlarınızdan rahatlıkla erişebileceğiniz, çok basit bir arayüzü olan ve rahatlıkla kullanılabilen Hawaya, Google Play ve Apple Store'lardan indirilebiliyor. Uygulama hakkında www.hawaya.com adresinden de daha fazla bilgi edinmeniz mümkün.
 
Uygulamayı ücretsiz olarak Android cihazınıza indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.
Uygulamayı ücretsiz olarak iOS cihazınıza indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Match Group Hakkında:

Tüm dünyada bulunan önde gelen flört uygulamaları sağlayıcısı olan marka portföyünde Tinder®, Match®, Meetic®, OkCupid®, Hinge®, Pairs™, PlentyOfFish®, OurTime® gibi uygulamalar bulunuyor. Portföy şirketleri ve güvenilir markaları ile kullanıcıların değişen tercihlerini karşılayacak özel ürünler sunan Match Group’un ürünleri tüm dünyada kullanıcılara 40'ın üzerinde dilde sunuluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER