01.09.2021

Onu ailem ve arkadaşlarımla nasıl tanıştırabilirim?

Nesiller değişse de bazı şeyler değişmez. İlişkinizi bir sonraki adıma taşımak için sevdiğiniz kişiyi aileniz ve arkadaşlarınızla tanıştırmak. Peki nasıl?

İZLE: BİRBİRİNİZİ İYİ TANIYIN👇 
Hayat arkadaşınız olacak kişiyi aileniz ve yakın çevreniz ile tanıştırdığınız o ilk görüşme, birlikteliğinizi bir sonraki adıma taşımak için ciddi kararlar aldığınızın en önemli göstergesi. Ömrünüzü birlikte geçirmeyi planladığınız kişinin yakın çevrenizle ilk tanışma anını kusursuz ve samimi kılmak için hangi püf noktalara dikkat etmeniz gerektiğini Hawaya, sizler için derledi:

Onu ailemle ve arkadaşlarımla nasıl tanıştırabilirim?
 
İlişkinizin geleceğinden eminseniz, Onu ailenize tanıştırmak için doğru zaman gelmiş demektir. Buluşmaya zamanında gitmek ve ufak da olsa bir hediye götürmek gibi hepimizin bildiği ilk akla gelen nezaket kurallarının ötesinde, ilk tanışma gününde bakın nelere dikkat etmeniz gerekiyor. Evlilik odaklı ciddi ilişki arayanları bir araya getiren uygulama Hawaya’dan, aile ve arkadaşlarınızla gerçekleşecek ilk buluşmanın başarılı geçmesi için işte bazı ipuçları.

Aile ile ilk görüşme nasıl olmalı?

Bazı aileler için çocuklarının sevgilisi ile tanışmak doğal ve sıradan bir karşılaşma olsa da geleneksel yapıdaki aileler için çocuklarının potansiyel eşi ile tanışmak son derece ciddi ve önemli bir konudur. Sizin için ideal olduğunu düşündüğünüz kişinin, ailenizle uyumlu olup olmayacağından emin değilseniz, ailenizin birlikte olduğunu kişi hakkındaki fikirlerini ne kadar erken duyarsanız, o kadar iyi olacaktır. Bu nedenle onunla yüzyüze tanışmadan önce onun hakkında ailenize bilgi vermek, Hawaya gibi uygulamalardaki "şahit" özelliğini kullanarak, ailenizden güvendiğiniz kişi ilişkinizin sohbet aşamalarına dahil etmek, ilk görüşmek öncesi buzların kırılmasına yardımcı olacaktır.

Ailesi ile görüşmeye gittiğimde nelere dikkat etmeliyim?

Samimi ve içten olun ama sınırları aşmayın: Aile yanındayken potansiyel eşinize duygunuzu göstermek istiyorsanız, bunu ilk görüşmede daha dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Yapmacık ve doğal olmayan davranışlar sadece partneriniz değil, ailesi tarafından hissedilir. Ancak samimiyet sınırlarını da aşmamanız gerekir. Aksi durumda potansiyel eşinizin ailesi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. 

Ufak jestler yapın: Klasikleşmiş çiçek, çikolata gibi hediyeler yerine onlara değer verdiğinizi göstermek için kişisel zevkleri üzerine önceden ipuçları elde ederek onların geleneklerine veya alışkanlıklarına uygun hediyeler vermek, potansiyel eş adayı olarak puan kazanmanızı sağlar. 
 
Arkadaşlarımla tanıştırırken nelere dikkat etmeliyim?
 
Aile ile ilk buluşmanın tatlı telaşı kadar olmasa da, doğru kişiyi yakın arkadaş çevrenize dahil etme kararı ilişkinizin heyecanlı adımlarından biridir. Aklınızdan geçen “Arkadaşlarım ile anlaşabilecek mi?” “Seçimimi bana uygun bulacaklar mı?” “Konuşacak ortak noktaları var mı?” gibi soru işaretlerinin ortadan kalkmasına olanak sağlar.

Endişe ve kararsızlığınız varsa, tekrar düşünün
 
Arkadaş çevresi ile tanıştırırken rahat olun. Endişe ve kararsızlık karşınızdakiler tarafından kolaylıkla hissedilecek ve karşı tarafa da yansıyacaktır. Bu nedenle gerçekten emin olmadan onu arkadaşlarınızla tanıştırmayın. Ancak şunu da unutmayın ki, sosyal çevre içerisinde potansiyel eşinizi çok daha iyi tanıma fırsatı yakalarsınız. Bu nedenle bırakın, hayat bildiği gibi aksın...

Doğal olun ve onu da rahatlatın

Olduğunuz gibi görünmekten çekinmeyin ve doğal davranın. İdeal eşinize yabancı bir ortamda olmadığını hatırlatmanız onu rahatlatacak ve güvende hissetmesine yardımcı olacaktır.

Ortamın çok resmi olmamasına dikkat edin
 
İlk tanıştırma organizasyonunu küçük bir doğum günü daveti, samimi bir yemek planı, parkta bir piknik gibi rahat ve çok da resmi olmayan ortamlarda yapmaya özen gösterin. Buluşma noktasına karar verirken hayat arkadaşınız olacak kişinin rahat edeceği bir lokasyonu tercih etmeniz onun kendisini daha iyi hissetmesini sağlayacaktır.

Potansiyel hayat arkadaşımı ne zaman bulacağım?

Aile ve arkadaşlarla ilk buluşma deneyimini yaşayabilmek için öncesinde hayalinizdeki hayat arkadaşınızı bulmuş olmanız gerekiyor. Hawaya Global Marka Direktörü Ezgi Ceren Işık, aileniz ile ciddi ve uzun soluklu düşündüğünüz hayat arkadaşınızı tanıştırmanın onun diğerlerinden farklı olduğunun vurgulanması için atacağınız en önemli adım olduğunu savunuyor. Hal böyle olunca geriye sadece doğru kişiyi bulduğunuzdan emin olmak kalıyor! Peki onu nasıl bulacaksınız? 

Online arkadaşlık uygulamalarına talep çok

Dünyada 4 milyondan fazla evlilik yolunda ilerlemek isteyen bekara hizmet veren Hawaya gibi online arkadaşlık uygulamalarından yararlanabilirsiniz. Güvenilir bir ortamda tanışma imkanı sunan ve kendi tercihlerini belirleyerek emin adımlarla ilerlemek isteyen bekarlar için geliştirilen Hawaya uygulamasının gelişmiş filtreleme modu ile gelecekteki ideal eşinizi tercihlerinize göre belirleyebilir ve böylece hayatınızın aşkını bulma şansınızı arttırabilirsiniz. Hawaya, Selfie Doğrulama özelliği sayesinde uygulamadaki tüm kullanıcıları gerçek kullanıcılar oluşturuyor. Gerçek bir ilişkiyi ancak gerçek bir kişi ile kurabiliriz değil mi?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER