@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.02.2013

23 Şubat-17 Mart 2013 tarihleri arasındaki Merkür Retro hareketi

2013 yılının ilk Merkür Retrosu 23 Şubat'ta başlıyor. Merkür 17 Mart'a kadar geri gidecek. Astrofiber.com yazarlarından Astrolog Dr. Sevinç Koçak Pudra.com'da anlatıyor.

Merkür bir kez daha retro (geri) hareketiyle karşımızda! 23 Şubat-17 Mart 2013 tarihleri arasındaki yılın ilk retrosunda Merkür, Balık burcunda 9 dereceden 5 dereceye kadar gerileyecek.

23 Şubat-17 Mart 2013 tarihleri arasındaki Merkür Retro hareketi

Balık burcu fedakarlık, merhamet, inanç, felesefe ve dini konularla birlikte dağınık enerjileri, odaklanamamış güçleri de temsil eder. Balık burcunun yöneticisi Jüpiter gezegeni ise Merkür retrosu esnasında İkizler burcunda olacak. Bu özel durum ile Jüpiter ve Merkür arasında sıkı ve etkileyici bir bağ oluşturuyor. Özellikle Merkür geri giderken 13 dereceye geldiğinde Jüpiter ile kare açı yapacak, ki bu da her iki gezegen ve burcun temsil ettiği konularda uzlaşmasız ani kırılmalara işaret ediyor.

Merkür Retrosunda bizi neler bekliyor?
Retro zamanlarında Merkür’ün doğası gereği üstlendiği konular olan her türlü iletişim, medya, ulaşım, seyahat, turizm, ticari faaliyetler gibi alanlarda aksamalar, terslikler, kopukluklar, ani başlangıç ve bitişler olabilir. Özellikle Balık burcundaki Mars ile geri giden Merkür’ün kavuşumda olması ani krizler, patlamalar, su baskınları ve kesici-delici aletlerle meydana gelebilecek kazaları beraberinde getirebilir.

Merkür Retrosunun olumlu yanları
Şu ana kadar pek olumlu bir tablo çizmedik ama Merkür Retrosu için aslında söylenebilecek iyi noktalar da var. Öncelikle bir önceki Retro zamanında yarım kalan işlerin, tamamlanamayan yeni başlangıçların telafi edileceği bir zaman olacak da değerlendirilebilir. Bu dönemlerde yeni konulara başlamamak gerektiğini artık astroloji ile ilgilenen herkes biliyor. Ancak mecburi koşullar altında başlayan ve sekteye uğrayan konular varsa onları yeniden tasarlamanın da tam zamanı şimdi. Kişisel astroloji haritanızda Merkür’ün ve Balık burcunun temsil ettiği konuları tespit ederseniz, bu konularda dikkatli olarak ve ani çıkışlardan ve sert tepkilerden kaçınmaya çalışarak rahat bir retro dönemi geçirebilirsiniz. Hatta daha önce alıp da okuyamadığınız felsefe kitaplarına gömülmenizi, izleyemediğiniz felsefi-sanatsal filmleri izleyip, derin kritikler yapmanızı, hayatınızda iletişim, kardeşler ve seyahatler ile ilgili konularda kendinizi geliştirecek düşünceleri incelemenizi (tabii Merkür düze geçince harekete geçmek üzere) tavsiye edebiliriz.

Merkür nasıl bir gezegen?
Merkür retrosu sert açı ilişkileri neticesinde kırılmalar, kopmalar, ani çıkışlar ve parlamalar yaratarak negatif tablolar çizse de inanın bu Merkür'den değil, açı yaptığı gezegenin zarar verici güçlerinden kaynaklıdır. Yoksa bildiğimiz Merkür, biraz havai, biraz düşüncesiz, biraz daldan dala konan, zeki ve becerikli ancak becerilerini ortaya koyarken hızından yıkıp deviren, zekasından ukala addedilen her zamanki yaramaz delikanlıdan başka bir şey değil.... Merkür retrosunu asıl zorlaştıran inanın diğer gezegenler, Merkür’e kızmayın...
Sorunsuz, bol iletişim aktiviteleriyle geçen, pozitif heyecanlarla dolu bir retro dönemi dilelim.
Astrolog Dr. Sevinç Koçak


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER